Jump to content

NBD

Active Members
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NBD

  1. As fi si eu interesat de script,daca poate cineva sa ii faca repost as fi recunoscator
  2. Eu mi-am facut acum un cont,doar sa vad despre ce este vorba,nu stiu ce sa zic o.O Pare prea usor,o sa ma mai uit putin pe el dar cel mai probabil e scam (desi e o mica posibilitate sa fie si in regula )
  3. NBD

    Free Steam Keys

    Un nou joc free pe indiegala https://www.indiegala.com/store
  4. NBD

    FREE BTC

    Vreau si eu pm
  5. Fratilor cum am spus mai devreme,eu am adus argumentele necesare pentru a-mi sustine opinia. Acum aduceti-le si voi.Ca sa aratati tuturor ca e fake,pana atunci ce ganditi voi nu mai e presus de balega de vaca. (cine se simte)
  6. In vreo 7-8 zile,dar eu am si referali Ai testat? vino cu argumente,de ce e fake? Eu am adus o dovada ca nu e,acum adu si tu una ca este.
  7. Daca astazi va inscrieti,de maine veti primi chestionare.
  8. De ce? Bit.ly nu este gen adf.ly .Bit.ly este doar un shorten link. Dar ma indoiesc ca stii
  9. Salut RST,astazi m-am gandit sa revin cu o noua metoda de a va face un ban de buzunar. O sa incep direct cu dovada de plata ca sa nu aveti dubii : Imgur Ce va trebui sa faceti mai exact?Doar sa completati niste chestionare pentru care veti fi platiti cu aproximativ 1 euro,aceste chestionare le veti primi pe email Bun, sa incepem: 1.Va inregistrati aici 2.Pentru a primi mai multe chestionare,completati-va profilul de aici 3.Cu timpul veti primi niste rankuri,de exemplu future talker,super future talker. In functie de acest rank veti primi din ce in ce mai multe chestionare. Va urez noroc si astept intrebari //Plata se face paypal.
  10. cand ai net d'asta te mai fura cate-o maimuta
  11. oke,trimite-mi prin pm. // Majoritatea,italia
  12. Astept sa ai acces la un computer,ca sa vada toata lumea
  13. Fa un print la cateva conturi din baza de date,sa vad si eu ce e in ea.
  14. Degeaba,se gaseste unul care sa le cripteze apoi sa le dea si la alti Singura metoda eficienta ar fi sa posteze ce vrea sa dea gratuit,apoi sa vina fiecare sa faca un request. Daca vrea el da,daca nu sanatate
  15. @io.kent poti da te rog reupload la conturile de facebook.
  16. NBD

    Lag

    Bro,daca vrei ceva neaparat te duci pana-n panzele albe
  17. NBD

    Lag

    fa-i root,dupa fa-i overclock la cpu si la gpu( daca se poate) ,apoi modifica rezolutia la joc si o sa mearga brici
  18. usor de spus,dupa ce am facut asta nu a mai pornit telefonul
  19. Dar nu e treaba lor ce fac eu,si oricum sa generalizam putin... Nu neaparat pentru jocul asta,dar asa in general,putem pune ram fake la un telefon?
  20. Da sunt 100% sigur ca imi va merge mult mai bine ca tie,deoarece eu am overclock si swapp memory( un fel de ram virtual) de 1,5 gb +512 mb de la telefon =2 gb ram ( in teorie) Exact,si eu am jucat mortal kombat X si merge chiar acceptabil
  21. NBD

    1 Euro Vodafone

    coaie,daca ai chef de glume,te rog pleaca de pe acest forum si du-te pe VDC | Viata de cacat
  22. Mda,pentru ca sunt idiot mi-am consumat cativa centi din credit si nu mai pot activa o extraoptiune si nu vreau sa incarc iarasi pentru cativa centi,am cautat pe cineva care sa poata sa imi transfere,dar cucu... Poate ma puteti ajuta voi cu 1 euro vodafone,va platesc contravaloarea paypal. Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...