Jump to content

QuoVadis

Active Members
 • Content count

  2293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

QuoVadis last won the day on February 5

QuoVadis had the most liked content!

Community Reputation

1670 Excellent

About QuoVadis

 • Rank
  Arbiter elegantiae
 • Birthday 12/25/1867

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Biography
  N/A
 • Location
  మీ మనస్సు లో
 • Interests
  N/A
 1. M-am jucat putin cu https://www.captionbot.ai/Home/Magic -> https://www.captionbot.ai/ si e interesant, cel putin din punct de vedere al securitatii. De exemplu, bagati https://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/141110204938-kim-jong-un-horizontal-large-gallery.png prin captionbot. In 5-10 ani trecand imagini CCTV din centrul Londrei si detectand starea de spirit a populatiei intr-o anumita zona sau dupa ce vad o anumita reclama.... Combinat cu pozele si informatiile din social media (gen scandalul Cambridge Analytica) si poti afla aproape in timp real cum se simte o persoana suspectata de exemplu ca ar pregati atentate. Sa vezi daca merge spre depresie, (analiza faciala mai avansata decat captionbot dar poate fi bagat in machine learning, etc)
 2. Modafinil .

  Iti pot trimite (din afara tarii) sa ajunga la tine la usa prin curier. Daca esti interesat da-mi pm cu detalii.
 3. Stock images?

  Nu ma refer la fotografii profesioniste, personale, etc. Ci la "stock" images si bulk care sunt generice, vandute de "n" ori si asa mai departe. Pe acelasi concept ca si https://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226? - daca as oferi $60 pentru asa ceva (individual) m-ar scuipa intre ochi. Dar cand vinde acelasi lucru pe 25 milioane USD la mai multi oameni e alta mancare de peste.
 4. Stock images?

  Thx. M-am uitat pe pexels, si primesti cate 10-20 poze pe un topic si apoi advert catre alte site-uri. Ma intereseaza cate 200-300 poze bune / topic. De exemplu pentru "accounting" sau "finance" cate 200-300, pentru "marketing" cate 200-300, etc. 123rf e scump, ca si restul... Daca as gasi ceva la €0.10 / imagine sa iau ar fi ideal.
 5. Stock images?

  Multam de sugestie. Dar e foarte slab... adica toate alea bune sunt cu shutterstock watermark, mai au ei vreo 2-3 si restul sunt abureli - si am cautat pe mai multe topics. De exemplu - https://pixabay.com/en/photos/?q=languages&hp=&image_type=all&order=popular&cat=&min_width=&min_height= primul rand poze bune cu shutterstock watermark si apoi poze cu animale si inimioare Sunt dispus sa platesc, nu astept gratuit, dar nici nu as vrea sa dau 1000 eur pe 4500 poze...
 6. Stock images?

  Ceva sugestii de vreun serviciu de stock images gen Shutterstock, iStock, Adobe Stock, Getty, Alamy, etc. - dar care sa fie ieftin pentru luat in bulk? Ma intereseaza undeva la 3-4k poze dar nu vreau sa imi usuce buzunarul. (Stiu ca pot lua de pe torrente si alte cele dar ma intereseaza legal luat). Thx
 7. ..

  #tiganalert pe gustul lui @aelius Florentina - lasand batjocura la o parte si restul, spune sincer - aveti toaleta in casa ori mergeti in curte?
 8. ..

  Lasand ouale la o parte.. nu ti s-au oferit job-uri sa impingi vagoane cu fața? Mai schelalaie cainii cand treci pe ulita?
 9. ghid-cum sa ti recastigi iubita de alex david

  fuck me.... sideways!
 10. Investitii in Cryptocurrencies

  Se baga cineva la Petro si mai incolo Petro Gold? Pareri?
 11. Salut

  Daca ai trimis mesaj lui @Nytro ai rabdare, iti va raspunde. Probabil e la BH Asia si n-are vreme de forum.
 12. Nelamurire

  Ai incercat o alta cartela din alta retea? Localizeaza mai intai problema, sa vezi daca e de la telefon (nu merge nici in alte retele) sau de la provider (in altele ai semnal).
 13. Are cineva cartea Cum sa vorbesti cu o femeie - Alex David ?

  Culmea ironiei? @MrGrj care abordeaza doar baietei are la indemana pdf de vorbit cu femei Good cover!
 14. Investitii in Cryptocurrencies

  Mda.. Probabil e doar la anumiti useri, mie mi-au ramas altcoins cum erau.
 15. Proiectare retea de acces

  Poti sa fii putin mai specific: ceva mai granular ce te intereseaza? Te descurci cu cartile in engleza?
×