Jump to content

3voLuT1oN

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

3voLuT1oN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. @se incarca greu .n-am rajnita de pc si netu merge destul de bn.
  2. "oriunde dai click iti deschide o reclama" - sharepro clickjacking De cumparat clickuri puteti sa o faceti pe AyuAds - Homepage Nu va sfatuiesc sa folositi nici unul dintre ele,va veti lua ban mai tarziu sau mai devreme.Mai bine scrieti despre ceva care e la moda.
  3. merge:D a stat pornit o zi nonstop. pentru href mai intai sai dati start parsing google,apoi mai deschideti un href si si datii sa va caute proxyuri. In prealabil setati xrumer si href cu url unde ati pus scriptu de cautat proxy-uri. Ms mult.
  4. ce este peste 10$ platesti 24% din valoarea sa aka TVA [tariful pe valoare adaugata]=VAT[value added tax] Ce este din uniunea europeana nu platesti TVA.
  5. s-au miscat destul de repede. daca s-ar sti si niste amanunte cum s-a ajuns la el..
  6. ceva gen. "da mass-ul asta mai departe daca vrei sa nu ti se stearga id-ul de messenger ,pt ca asa a anuntat directorul yahoo"
  7. alte informatii cu video :> VIDEO. Ei sunt romanii care au strans 20 de milioane de dolari prin eBay pe timp de criza www.stirileprotv.ro
  8. oricum perchezitiile se fac intre ora 06:00-22:00 deci va treziti la 5:30 in fiecare dimineata si dati wipe la tot
  9. DIICOT: 117 perchezi De ce am impresia ca tipul celalalt,cel cu access la accounturile staff-ului ebay ,ar avea vreo legatura cu asta?
  10. faceti un cont pe okazii,si apasati reverifica apoi folositi liveheaders si dati replay la parametrii aia.pana vine cineva cu scriptu php folositi manual
  11. au fost sacalii pe aici si le-au folosit pe toate.Dati-mi un pm daca mai are cineva.
×
×
  • Create New...