Jump to content

Reckon..

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Reckon..

  1. Regula noua nescrisa: Daca Gecko raspunde intr-un topic de cacat, atunci el e de cacat si suje pula. Muie Fraerosol. O mie de euro pentru @io.kent fara numar.
  2. Va recomand cu caldura sa dati la minutul: 0:23-0:25 Pe fatza lui se poate traduce: Imi dai muie?
  3. Ba bNk, nu vi sa dam un CS? ca mi dor sa jucam.
  4. $query = $db->prepare("SELECT finger FROM hand WHERE fingerID = 3"); $query->execute(); $row = $query->fetch(); echo $row[0];
  5. @AGSQ https://rstforums.com/forum/100931-cpanel-reseller-1374-domenii.rst - sa inteleg ca nu-ti place piesa ?
  6. Verifica din nou de ce am luat ban pe contul principal, nedo ma acuzat fara dovezi pentru o fapta care nu s-a intamplat din partea mea. In continuare, ma suji de pula. Apropo, ce e aia Garla? Suna ca o goanga, trag pula-n regionalismele voastre de cacat.
  7. De ?apti?pe mii de ani te tot plangi ca vrei sa parasesti Romania, pai iesi coaie odata afara din tara, ce cauti acolo? Inteleg, esti frustrat ca nu poti iesi.. ca nu ai UNDE sa te duci, nu ai pe cineva cunoscut care sa te ajute sa poti iesi de acolo, normal ca nu ai avand in vedere comportamentul tau de pula stoarsa. P.S: Nu sunt varul tipului, dar tu tot cretin ai ramas. In legatura cu condusul, eu inteleg ca sunt oameni care dau mita pentru proba teoretica dar coaie, proba practica? Aiurea.
  8. Inteleg... Vine un gheorghe din grajd si scrie un exploit de va lasa cu pula-n sus pe toti de la EA (nu doar din Romania). Vine un student cu facultatea pulii mele terminata sau Bacheloru pulii mele si stie definitiile celor 10 vulnerabilitati din TOP-ul OWASP dar nu le stie aplica pe toate si il angajati ? Trimite textul asta superiorilor tai, sunt curios ce vor spune.
  9. TinKude sa ne frecam pula de gingiile tale.
  10. Parerea noastra e ca // cenzura // YouTube This video is a duplicate of a previously uploaded video. Sorry about that.
  11. DELETE FROM tabel WHERE id <2;
  12. Lasi comentarii ca proasta-n pula. ( o.O LOL etc ) Citeste ce a scris wildchild, habar nu ai la ce se refera, habar nu ai ce e sistemul binar, cum se calculeaza un numar binar, ce valoare are in alte encodari Nu stii ce e codul lui Hamming. Nu stii ce e bit-ul de paritate. Nu stii ce e controlul de erori din sistemul binar. Nu stii cum sa calculezi pozitia unui bit care detine o eroare. Nu stii cat de mult poate schimba un bit fie el 0 sau 1 valoarea unui cod binar. Nu stii nimic.
  13. Dupa cum spune si titlul 1 cpanel = 4$ (random, x$ in functie de domenii) 1 shell = 1$ 1 PHP Mailer = 4$ Contact: ICQ: 694059959 Jabber: reckongrey@jabber.ru
  14. Mov LoL nedo fata de poponar HAHAHAH mov esti bestial. sa ne aducem aminte si de asta.
  15. Dupa cum a spus si caii, baga la ambele PC-uri acelasi IP, acelasi netmask si acelasi gateway, dupa da-le enable la share folder si poti intra fara probleme.
  16. Voi doi astia de sus sunteti penibili: 16-06-2014, 06:33 PM
×
×
  • Create New...