Jump to content

ellada

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ellada

  1. Daca vrei sa-l "dai jos" pentru a fi penalizat in Google sa poti urca in fata lui este ilogic.. De ce? 1. Google te penalizeaza si daca uptime-ul iti scade sub 60-70%(parca), deci daca cu cateva caderi de 10-20 minute la interval de cateva zile/ore(te interesezi care este limita de verificare a celor de google) si este suficient. 2. La optimizarea pe care o are facuta site-ul ala intr-o luna maxim esti indexat mai sus ca el. Banii pe care ii dai pentru a-l tine jos mai bine ii dai pe seo si esti mai avantajat, asta daca motivul este cel care l-am presupus...
  2. Sunt inutile scripturile astea.. un numar primeste sms-uri cat are limita sau memorie telefonul. Daca nu se sterg mesajele, celelalte raman la "coada" ori pe retea pana in momentul in care expira..
  3. Mai mult ca sigur.. Si mai ales daca ai mai avut alt cont inregistrat pe acelasi ip... Eu mi-am facut cont adsense cand aveam un site de toata jena fara continut si fara trafic.. Trebuie doar sa respecti contitiile impuse de ei.
  4. Ti-l iau eu daca il mai ai. Plata transfer bancar.. si dupa ce mi-ai dat datele si l-am verificat.
  5. Nu merge, cel putin mie nu imi merge. Imi face redirect catre pagina de asteptare..
  6. Nu ar fi problema cu acel captcha.. Ideea este buna, in cazul acesta imi pot cumpara contul premium cu 200$ pe viata si linkuri permanente, uploaduri private si nu ar fi alte probleme. Alte solutii inafara de asta? ..
  7. Ce metode de a implementa filme/seriale in site pot folosi? Nu vreau sa le pun cu "embed" si nu vreau sa aiba vreun watermark sau vreo reclama de la site-urile sursa. De exemplu vplay vad ca nu are nici reclama nici watermark, le stocheaza pe propiul server? Ca sa stochezi atatea filme pe un server in primul rand ti-ar trebui un hard foarte "generos", atat din punct de vedere al spatiului de stocare cat si al vitezei de citire. La cateva mii de vizualizari un hdd normal s-ar da batut in mai putin de o saptamana.. Primul gand a fost sa fac o colaborare cu o casa de discuri, insa momentan nu am gasit nimic. Daca aveti ceva "sfaturi" sau cunostinte si din punctul acesta de vedere sunt bine venite. Ce solutii am?
  8. Fa redirect catre numarul : 03685646 Iti spun eu ca se satura...
  9. Twitter are limitare la 500 pe zi. Si au o limitare si la diferente prea mari fata de cei pe care ii urmaresti si cei care te urmaresc(ratie), dar nu o stiu..
×
×
  • Create New...