Jump to content

elpaco

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by elpaco

  1. Am o nedumerire...s-a vorbit ca exista apa in forma lichida compusi sau saruri curgatoare in forma de rauri(bullshit)... Mai nou am aflat ca Marte are atmosfera mai subtire si mai rarefiata ca si oxigen decat a pamantului. In acelasi timp am aflat ca Marte are anotimpuri la fel ca si pe pamant aproximativ temperaturile fiind de la -140 grade la plus 20 grade celsius, are avalanse de zapada si cutremure ca si pe pamant. Campul magnetic este mai puternic decat pe pamant deoarece sustine 2 luni, fara un camp magnetic nu ar fi posibil doar din cauza gravitatii. Una din surse este wikipedia care mai nou si-a editat paginile despre Marte. Deci eu aflu abia azi ca planeta Marte are atmosfera, apa, anotimpuri, 20 grade celsius la ecuator, camp magnetic si "probabil viata"??? Ba oi fi eu mincinos dar astia sunt cu diploma in domeniu. Asta ar insemna ca ma pot plimba in pula goala la ecuator pe Marte doar cu un aparat de respirat sau de imbogatire a oxigenului? Atatea sonde au fost trimise in lungul anilor...si eu invat ca Marte nu are atmosfera sunt radiatii e vidul cosmic acolo si gravitatia e distrugatoare...si ei dau vina ca sondele s-au pierdut intr-un triunghi al bermudelor martian... Poate si Luna este locuita deja...acusi o sa vezi pe facebook "Feeling relaxed on Mars", at "dark Side of Moon" Daca mai traia Escobar deja veneau primele recolte de sera de pe Marte...voi ce credeti care o sa fie prima planta cultivata acolo Se mai folosesc si de Google ca sa le spele minciunile doar stiau din anii 60 -70... Martian surface temperatures vary from lows of about ?143 °C (?225 °F) at the winter polar caps[10] to highs of up to 35 °C (95 °F) in equatorial summer.Compared to Earth, the atmosphere of Mars is quite rarefied. https://en.wikipedia.org/wiki/Mars#Atmosphere
  2. rdshul are routere cu management pentru cele UTP pe stalp sau scara blocului, asta zice tot fie-ti mila de cel care se ocupa de remote admin pe portul tau din router :)) ti nu iti ajung din server 300mbs in casa pe routerul tau
  3. folosesti numai cod sau si editorul de resurse? (scuze pentru exprimare)
  4. Am o bara de metal imi sta ca un ghimpe in coasta, busola imi arata in apropierea ei doua campuri magnetice la extremitati probabil N-S si nu e bine pentru fengsuiu meu polaritatea. Cum pot inversa polaritatea barei de metal de la distanta fara sa o ating?
  5. pune telefonu mobil pe plita sau o mina de creion : nu vinzi sa schimb cu un cuptor cu micrunde+grill? ce alimentare are?
  6. ne poti arata dovada recompensei de la united?
  7. Multumesc mult ! a fost ok profu mi-a pus 8 si m-a intrebat daca sunt multumit, parea ca nici el nu stia raspunsul... thk!
  8. trebuie sa rezolv o problema la fizica: -daca ma aflu pe o nava spatiala si zbor cu viteza luminii scot un pistol si trag un glont acel glont ce viteza ar avea mai mica egala sau mai mare ca viteza luminii? se cere raport fata de mine raport fata de un membru de echipaj raport fata de cineva care se uita de pe pamant la camerele de supraveghere de pe nava mea.
×
×
  • Create New...