Jump to content

thethethe1

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thethethe1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca ar fi avut timp sa dee cu ciocanul in stick inainte, sa fie sigur sa se duc toate componentele si aluneca mai bine... apoe poate il c?ca.
  2. La care mai merge parola nu au jocuri...
  3. Ei tot scad salarii/pensii/alocatii etc si maresc toate taxele, astia vor sa ajunga la punctul in care sa muncim pe degeaba, o luna intreaga lucrezi ca sa platesti tot felu de taxe guvernamentale si deabea sa iti ajunga banii pentru alea necesare. Totii copiii parlamentariilor strica zilnic sute de lei. Eu m-am lamurit ca Boc are probleme mintale. Si cand am mers sa votam ce mama lor ziceau? Ca maresc salariile, repara straziile. Plus acea faza "Doar mergand la vot poti schimba ceva", e varza, pe cine sa votezi? Deci, Romania s-a dus pe pu*a.
  4. 1. Ai putea incerca sa bei mult alcool. 2. Incearca sa cauti alta, iar cand gasesti sa nu fi in relatie ala siropos sau obsedat de ea, incearca sa pari cat mai nepasator...chestia asta merge cel mai bine. 3. Apuca-te de ceva care sa'ti ocupe timpul(Trial cu BMX/MTB, daca ai talent [pti deveni MC etc )
  5. Felicitari! Taxele pentru un iPod touch sunt de 150 lei si pentru un Mac 550 lei(taxele vamale sunt cam 95%), acuma astept si eu restocku' sa apuc la un iPod Touch de 64GB.
  6. Chinezii au niste legi, daca omu vrea filme "deochiate" face rost oricum. Astia cred ca ar putea sparge foarte usor orice parola, e de ajuns sa incerce fiecare cate o parola. lol
  7. E adevarata chestia aia. Cred ca dupa vreo 10 minute trebuie aruncati...
  8. Ne'au banat fiindca l'e este frica! Exista oameni foarte destepti in rRomania,care stiu sa se foloseasca de nepasarea lor si d'aia recurg la asta,ca nu is in stare sa'si rezolve problemele.
  9. Bug mafia,nane,cedry2k la maximum Bere,sampanie etc.Da noa am pierdut un pariu si nu mai am voie sa beau ca rad tot alcoolu de prin casa
  10. Sa publici databaseuri pe el,sau sa le vinzi...
  11. Eu il consider un "Jurnal Online"...daca scri original si interesant vin si vizitatorii.
  12. WebfdNs - Hostare profesionala pe servere de top - Webhosting; Resellere Web; Conturi Master; Servere Virtuale; Servere Cstrike; Servere Dedicate are preturi destul de mici...
  13. http://www.zshare.net/download/69902208805f88ff/ Mixtape 5 a lu' Nane-Relaxo,contine 16 piese si copertiile.
×
×
  • Create New...