Jump to content

cla1992

Active Members
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    In paradise.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cla1992's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ok, vad ca s-a pus alt banner. Primul div din body cred merita un z-index:1, nu vrem sa pierdem traditia...sau daca a fost lasat asa intentionat (desi nu cred) aia e, n-am zis nimic
  2. Salutare. Am construit un mic programel care calculeaza Determinantul/Inversa unei matrici de oridinul 3, in functie de necesitati (verificare dupa rezolvarea pe foaie).Orice idee sugerata din partea voastra este bine venita. Cius! Download Det&Matrix.exe
  3. Urmatoarea versiune de BT, va fi bazata pe Ubuntu Lucid (10.4 LTS), mai multe informatii aici.
  4. @pr00f ,in sfarsit e cineva fan Armada Music. BTW try this one: YouTube - Wippenberg - Phoenix (ASOT 494).wmv A state of Trance ep. 494, enjoy!
  5. Frumos. Imi palce ideea, o mica sugestie din partea mea: poti adauga si unele optiuni interesante dupa ce s-a pornit o sesiune "meterpreter". Ceva de genu: keylogger, sau pur si simplu niste HASH-uri, s.a.m. (Asta ca un surplus pentru cei necunoscatori, daca tot ai inceput sa explici de la zero) Spor la tutorial, si speram sa fie ceva bun pana in final.
  6. IMPORT ARCHIVE GPG KEY IN YOUR SYSTEM: # wget -q http://archive.offensive-security.com/backtrack.gpg -O- | sudo apt-key add - ADD THE MAIN REPOSITORY: # sudo echo "deb http://archive.offensive-security.com pwnsauce main microverse macroverse restricted universe multiverse" > /etc/apt/sources.list Sursa: http://moon.backtrack-linux.org/README.txt Spor la treaba.
  7. wtf? Incredibil!! Partitia D, era frumusel la locul ei...presupunem ca a formatat numai C-ul ca sa puna doar sistemul, deci a ramas in NTFS sa zicem. Intra repejor in "Storage Media" dadea un refres,si pac partitia D isi facea aparitia,iar cu un dubluclick faceai mount si puteai sa accesezi tot ce ai pe partitia respectiva. O_o Bine au zis baietii...OWNED by bt 4. Anyway...lasa ca ne descurcam si cu un virtual box.
  8. In Sony Vegas, daca ai nevoie de ceva ajutor...ma pricep si eu.
  9. Sa zicem ce primesc un telefon de la un numar necunoscut de genu' : 00123456 sau imi apare la caller ID "Geta"(fiind Caller ID Spoofing). Exista nu-stiu ce aplicatie pentru iPhone dar pe mine ma intereseaza ceva pentru un alt telefon. Eventual de pe PC daca se poate (desi nu prea cred).
  10. Daca nu e cu deranj, ma bag si eu in seama. Nu vreau sa fiu genul ala care "se baga ca musca-n lapte dar ma gandeam daca ai putea sa imi dai ceva indicii despre "Call spoofing" daca ai idee despre ce vorbesc. Multam fain.
×
×
  • Create New...