Jump to content

pijama

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

pijama last won the day on August 5 2010

pijama had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pijama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. folosesc din ianuarie aceeasi distro. merge exact ca la inceput. adevarul e ca totul a fost instalat de mine: xf86-video-ati, gnome, xorg-server, alsa etc. libertatea si placerea pe care o simt pe linux ma face sa il iubesc. ai cunostinte foarte slabe, citeste mai mult. ghici de ce majoritatea serverelor folosesc linux? [ altele BSD,NT etc ] tu vi si spui ca daca nu apare pe startup in linux e un virus invincibil... distractie faina
  2. multe vorbe, prea mult scris. e extrem de simplu: - totul incepe cu 1989, dupa MAREA TRADARE. Fortele din exterior reusesc sa distruga Securitatea, sa o blameze. Aparat de stat care a urmarit interesele Romaniei. [ a nu se lua in calcul perioada pana in 1964. stim cu totii caracterul etnic al conducatorilor de atunci. razbunarea facuta atunci impotriva poporului roman nu le-a fost de ajuns. ] - dupa 1989, segmentul format din alogeni a inceput un proces amplu de punere in structurile statului a propriilor oameni. majoritatea acestora sunt fost gigei care se dau "bastinasi", care au incercat sa-si stearga urmele prin nume noi, dar degeaba. - prin intermediul acestor alogeni [ agenti de influenta, asasini economici etc ] dar si prin buna constientizare a mediului politic de la Bucuresti, dornic de putere, a apelat la lobby in Vest prin mijlocul lor, acestia primind la schimb o serie intreaga de privilegii. Exista o singura cale, aceea vine din interior, se numeste nationalism.
  3. Carol al II-lea? Un dezertor din Armata Romana care revine in tara si se urca pe tron. Asasineaza 300 de legionari, elita Miscarii Legionare. Duce o politica suspicioasa, influentata de elemente straine. Dupa cum bine stim cu totii, Carol al II-lea impreuna cu Mihai, au fost si vor ramane doi ratati. Profund respect pentru Carol I. Glorie totala pentru Ferdinand, intemeietorul Romaniei Mari [ fostul proiect Dacia, discutat in cercurile inchise nationaliste din Romania - vezi Eminescu ].
  4. Arunca un ochi peste tutorialul asta: Full System Backup with rsync - ArchWiki Il folosesc periodic, dar n-am fost nevoit niciodata pana acum sa fac restore.
  5. salut, considera umila mea parere ca una de mare valoare, ignora acest forum, informatiile prezente sunt doar articole copiate sau site-uri exploatate "robotic". lipseste creatia cu desavarsire. am intrat prima data aici in iunie 2006. sunt extrem de putine cunostinele de pe acest forum care iti pot fi utile. utilizeaza-ti timpul pentru algoritmica, nu te apuca de prostii, sunt destui care cauta mecanizat "sql injection" si au pe aici 100 de posturi numai cu ele. aia nu vor fi niciodata apreciati. cel putin nu de mine. bafta !
  6. pijama

    51% – 48%

    N-W-A: de ce trebuie sa iti intinzi propriul cacat pe aici cand stii bine cat de foame iti e !? Foloseste polonicul, nu tastele. Recunosti ca nu ai destui ani sa votezi, din asta aproximez ca ai undeva la 15-16 ani. Sunt extrem de nervos, nu pot accepta ca un om sa foloseasca in aceeasi fraza BINE si PSD. Ti-as putea vorbi 2 zile despre PSD si raul facut acestei tari. Sincer, ca roman, ma doare sa vad ca persoane demne de dormit cu abecedarul in mana, incep sa emita pareri politice si sa se alieze cu dusmanul tarii. Nu e atat de deranjant faptul ca ti-ai exprimat parerea cat este modul in care o faci. O repeti cu o incapatanare extrema. Minor care se afla intr-un mediu activ financiar. De cand p^&a mea ai devenit atat de idiot ma ? Raspunde sincer, chiar daca te-am jignit. Cert e ca nu te-ai nascut asa, ceva te-a prostit. Ce tara, ce oameni, ce analisti politici !!!? Amin... macar m-am mai linistit. N-W-A: pastreaza undeva ceea ce ai scris aici, uita-te peste 5 ani, peste 10 ani. Eventual mai citeste cate ceva, nu te ciup furnicile de pe foaie daca tii o carte intr-o mana. Vad ca pe aici Nemessis si vreo 2-3 stiu ceva istorie.
  7. pijama

    Doar un sfat...

    Sfatul tau il interpretez ca pe un "blablabal lalala". Fac parte din categoria persoanelor nationaliste. Am o oarecare pasiune si pentru istorie, imi place sa ma informez. De asemenea am avut ocazia sa vorbesc si cu persoane din diferite grupuri: armata, masonerie, politica. In urma discutiile purtate, lucrurilor citite si etc. am ajuns la concluzia ca politica din Romania este organizata de catre fosta Securitate. Certurile de la TV sunt rezultatul actiunilor baietilor din spate care doresc pradarea economiei spre o anumita directie, fiecare avand o oferta proprie. Sunt unii care joaca la doua capete. Se remarca doua mari tabere din fosta Securitate, foarte active. Gasca pro Rusia formata din oameni care erau inainte de 1989 in dizgratia lui Ceausescu si ceilalti care se aflau deja in sistem. Ceausescu a fost antirusi. In 1968 dupa Praga, de frica ghici pe cine a inclus in armata ? Pe fostii legionari ... ( am marturie de la cineva, fost legionar. A vizitat "Iasiul" ). S-a bazat pe legionari cunoscand profundele sentimente ale acestora impotriva bolsevismului. ( iudeo-bolsevism ... cine stie ... stie ). Pe scurt ca m-am lungit treaba sta cam asa : Romania dupa 1989 este alcatuita din concatenarea securistilor "legali" si ai celor care lucrau in ro inainte de 89 ca agenti rusi. Basescu de la Anvers face parte din fosta Securitate patriotica, antirusa. Intreaga securitate romaneasca era antirusa. Aveam o unitate special antiKGB ( UM 0110 ) pe care Nicolae Militaru ( agent GRU - armata rusa secreta ) a vrut sa o lichideze in 89 ( vreo 6 mii de oameni ) ... Cine sunt marile 2 partide de azi ? PDL = PD + L ( Stolojan, Valeriu Stoica, Bourceanu, Norica Macovei si vreo 2 ) PSD = FDSN, PDSR FSN tatal celor doua partide. Dupa ce Petre Roman a luat presedintia partidului, opozantii au facut FDSN. FSN a trecut sub numele PD. De aici au inceput... Am vazut zilele astea pe Roman langa Tariceanu. Am vazut azi PNL se uneste cu PSD ... mai stie cienva 1990 piata universitatii... "masina de scris automata, droguri, dolari ... ?" Atata am zis... In 1989 a inceput al Treilea Razboi Mondial care se desfasoara Economic. Mai am 2 ani de liceu, sper sa fac direct facultatea in Vest. Ma duc dupa banii nostrii .
  8. Nu este etic ceea ce faci. Din punctul meu de vedere varsta poate fi singura ta scuza. Asta daca ai pana in 16 ani. Lasa prostiile astea, gen "razboaie/razbunari". Incearca sa te axezi pe un domeniu si sa experimentezi in el. Nimeni nu te va aprecia vreodata pentru actiuni precum aceasta. Mai mult ca sigur cei trecuti de o varsta vor gasi in astfel de "razbunari" drept o monstra de infantilism.
×
×
  • Create New...