Jump to content

Spazz

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spazz

  1. Spazz

    xss de yahoo

    @benny_loppa ai de plm , asta e singurul care imi merge pe toate browserele si trece si de no xss la ie8 , imi strici toata distractia.
  2. Spazz

    xss de yahoo

    @benny_loppa da edit la link`ul cu xss te rog in folosesc intr-o chestie si imi freci tot.Ms
  3. Spazz

    Lol my hump

    Atentie imagini putin spus socante YouTube - my hump
  4. Ai de pl voastra vreti vremuri bune , vremuir cu tuica de pruna de la bunicu ...vremuri bune
  5. Am eu o ghicitoare " Ce ramane curva si la a 10 reincarnare ? "
  6. pamantul ? comoara fiind nucleul pamantului ? ? @daatdraq se trage de la filme porno iti zic eu
  7. Parola ck , algoritm syskey ? John the ripper LE: Iar am scris numai prostii pff criptare syskey , algoritm RC4 ?
  8. FileShare Download nBinder_Pro_v5.5.1.rar
  9. A semi-automated, largely passive web application security audit tool, optimized for an accurate and sensitive detection, and automatic annotation, of potential problems and security-relevant design patterns based on the observation of existing, user-initiated traffic in complex web 2.0 environments. Detects and prioritizes broad classes of security problems, such as dynamic cross-site trust model considerations, script inclusion issues, content serving problems, insufficient XSRF and XSS defenses, and much more. Ratproxy is currently believed to support Linux, FreeBSD, MacOS X, and Windows (Cygwin) environments. ratproxy - Project Hosting on Google Code
  10. E simplu faci comanda la hostway o platesti si suparat ca ai probleme cu domeniul au trecut mai bine de 24 de ore si tot pe hostul vechi te redirectioneaza intri pe newhost pe online chat si le ceri explicatii
  11. Spazz

    51% – 48%

    +1 Pentru marinar pentru ideea cu scaderea nr de parlamentari cu toate ca a fost doar o miscare foarte inteligenta. Stii cat cheltuie statul doar cu un parlamentar ?
  12. Hmm park neme era prieten cu god adminul de pe filelist , sfat baieti daca downloadati scam-ul mergeti inchis .
  13. FileShare Download root-massdefacing.rar
  14. Spazz

    Rugaminte

    Care poate sa ma ajute , sa imi gazduiasca un site 2 saptamani nu mai mult, am nevoie doar de o baza de date si trafic putin ca e nou domeniul. Apelez la voi deoarece mi-o venit chiria si intretinerea la apartament si am ramas lefter. Continutul site-ului e warez.
  15. Spazz

    51% – 48%

    Am primit un prezervativ acoperit cu poza lui Geoana si mesajul o are mica pe bune ) Acum de ce l-am votat pe basescu? Un singur motiv sa vazut clar ca a suparat multa lume toti s-au unit impotriva lui, e singurul motiv. Geoana a mintit la confruntare cu nerusinare cand a fost intrebat daca il cunoste pe Popa si ce cauta in miezul noptii la Vantu ? Macar cu Basescu presedinte sunt mai linistit , chiar nu vreau ca deciziile legate de Romania sa fie luate de Vantul , Iliescu etc. Au furat destul. Ma intrebam oare lui Geoana nu ii era rusine sa se plimbe in lexus si sa faca propaganda electorala ? Adevarul e ca nici Basescu nu e bun dar in nici un caz Geoana , pacat ca Antonescu promitea cat de cat dar a decazut mult cand a dat voturile.
  16. Spazz

    51% – 48%

    @demon_zone pentru ca ar trebui sa invatam din trecut , sa numai facem aceleasi greseli si in viitor Si sa schimbat situatia Rezultate par?iale BEC: Traian B?sescu 50,43% ?i Mircea Geoan? 49,57%.
  17. Spazz

    51% – 48%

    Printre altele am vazut cu ochi mei cu PSD-ul cara oameni la votat , masina dupa masina cu oameni in varsta care pentru o sticla de ulei sau un kg de zahar o pus stampila pe prostanac.
  18. Spazz

    51% – 48%

    Si uite asa revine comunismul la putere...si sa raman tampit da ce se mai ranjea ciobanul de la steaua in spatele Prostanacului...
  19. Spazz

    DoSHTTP

    Ai de plm vrea omu sa dea DDoS si nu are serial...uhhuuh
  20. Ups 12-12-2006, 07:56 PM Din pura intamplare il are careva salvat?
  21. Fast DVD Ripper, Fast Video Converter, PSP, iPhone Video Converter,iPod Video Converter via Spazz`blog
  22. Online Armor Premium este un firewall puternic care insa nu utilizeaza excesiv memoria, usor de folosit, protejind PC-ul de instalarea unor programe nedorite, asigurind o navigare pe internet mai sigura prin blocarea programelor spyware sau keylogger. http://www.tallemu.de/promo_chip0912_2.php via Spazz`blog
  23. Spazz

    Spazz`s Blog

    E facut doar ca google sa indexeze mai rapid alt site...
×
×
  • Create New...