Jump to content

colt.1911

Active Members
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by colt.1911

  1. Are cineva de vanzare UFS3 functional? sau UFS3turbo de la sarasoft? Multumesc!
  2. stie cineva un reverse look-up pentru numere de vodafone romania?
  3. da. teamviewer il folosesc doar pentru a configura com portul sa comunice cu B. pentru ce am eu nevoie vreau ca softul de pe b sa acceseze portul de pe a o singura data pentru cateva secunde si apoi sa ia/trimita date. pe B deviceul care se conecteaza are usb si e cum sunt device-urile care au quallcomm. adica au diagnostic port. ex. de soutie scumpa: https://www.eltima.com/purchase/serial-over-ethernet/
  4. Salut! incerc sa explic cat mai scurt si mai concis: Calculatorul A are un device conectat la COM PORT 1 (serial) Calculatorul B are un program care trebuie sa poata accesa COM PORT 1 de pe calculatorul A A si B sunt in retele diferite si trebuie ca programul de pe B sa poata accesa interfata com port prin teamviewer si posibil un ~COM port forwarder catre team viewer~ am vazut ca exista solutii paid pentru asa ceva si nu ma intereseaza din moment ce costa ¬250$ idei?
  5. Incident de payload. Payload-ul a fost rutat incorect.
  6. ok am cerut pe chat un exploit pentru magento.am luat ban fara nicio explicatie. recunosc ca nu am citit regulamentul pt chat, dar totusi mi s-a parut prea abrupta decizia... cat dureaza ban-ul?
  7. Salut!imi poate calcula cineva un cod pentru un zte f101 de la digi pt ca nu imi mai functioneaza tool-ul meu momentan? imei:359489032704241 multumesc!
  8. merge! omul nu vorbeste prostii,aveti incredere in el! mersi!
  9. ti-am pus arhiva in rar mai sus in care ai ce trebuie. mai e valabila oferta ta?
  10. e in exe ca e selfextracting. si de cand Qihoo-360 e antivirus? uite arhiva in rar: http://www.4shared.com/rar/v_JL-NJ-ba/nokia_c2_00.html
  11. mie chestia cu "pis pa el S3 vreau Ciaina" imi cam suna a trolling sau a altceva mult mai urat.da ma rog e o parere pe-aici.
  12. ai arhiva cu ce trebuie aici: c2_00 - Download - 4shared parola e in mesaj privat
  13. apropo de cui ii e frica de sigiliu. mai departe ganditi-va cum adaptati. http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/reportaje/cum-se-face-azi-furtul-la-contor/ http://www.stirigiurgiu.ro/cele-mai-folosite-metode-de-romani-pentru-a-fenta-contoarele/
  14. AEM | Produse _i servicii | Electricitate apa,gaz,curent cu date tehnice in pdf.
  15. sal.am un nokia c2-00 si pot sa-ti timit loguri mai e valabil?
  16. ok intrebarea e corecta.pretul informatiei mele e 0.001 dupa cum ai observat.0.001 e mult pentru un castig de 0.04 pe cuvant tradus?eu iau 0.001 si cine traduce ia 0,04 sau 0,07 pentru traduceri pro. consider ca vand informatia cu un cost mult sub pretul pietii. e drept ca am incalcat regulamentul dar consider ca si informatia mea are un pret minim.NU am pus informatia ca si un anunt de genul:"te imbogatesti garantat daca dai click aici".pur si simplu am scurtat link-ul cu ceva care mi-ar putea aduce minim de profit.si consider ca cine are creier poate scoate mai mult decat scot eu pe un amarat de 0,001. deoarece am incalcat regulamentul nu voi mai posta link-uri cu adfly,darin acelasi timp spre deosebire de "baietii destepti" nu voi mai posta link-uri de calitate pe acest forum. si asta nu ca m-as imbogati cu 0.001 ci pentru ca oamenii nu inteleg ca si informatia are un pret. sunt convins ca si userii experimentati au anumite lucruri "personale" pe care nu le posteaza aici si le folosesc in scopuri personale pentru un castig material.eu am vandut ieftin si de azi inainte nu se va mai intampla daca imi sare lumea in cap pentru o informatie pe care o consider de calitate. imi cer scuze ca am deranjat romanii de rand care nu vad in spatele intentiei. L.E. si inca ceva...piratii adevarati nu jefuiesc alti pirati.e o chestie de pe mare...dar traim in romania unde daca altul face bani iti moare capra.
  17. fara misto.daca va duce capul si aveti certificate in limbi straine sau duceti traduceri din "capsor" va inscrieti aici: // removed - fara ad.fly http://www.onehourtranslation.com/ dati testele de limba si va actualizati contul cu plata prin paypal si in functie de cat va duce capul sa traduceti luati si banutii. sfatul meu e sa incercati traduceri din eng-germ germ-eng spre exemplu,etc si la urma de tot sa lasati romana. si bineinteles sa mergeti pe traduceri de expert ca din astea (manuale si documentatie tehnica,etc) se castiga maxim.
  18. ok merge doar cu telefoanele nokia sl3 care au conexiune usb.daca nu se poate conecta telefonul la pc nu aveti cum sa-l faceti de acasa. Link de descarcasoftul lor si se urmeaza pasii prezentati spre deosebire de altesolutii mie mi-a facut telefoane in max 40 min! deasemenea nu functioneaza momentan platforma lumia pentru a decoda lumia mergeti aici:Link va trebui sa stiti reteaua pe care e codat telefonul pe baza imei (ca la iphone) pe care o puteti afla aici.
  19. poate cineva sa-mi dea cod de deblocare pentru un alcatel vodafone chat 665w? 655wx-2bvdro1 865660011168270 contracost prin paypal sau transfer bancar
  20. daca tot nu are retea,se intra in setari la network si se creaza un profil de retea cu mccmnc 22610 pt orange romania cu gsm
  21. 4 New Alternatives to Installous iOS 3, 4, 5 AND 6 -READ DESCRIPTION!! (UPDATED 01-19-2013) - YouTube
  22. Pride-ma daca poti? manole tu esti? da-i ultimul soft; fa jailbreak cu ultimul redsn0w si scrie basebandul de ipad apoi de pe telefon din cydia,dupa update-urile pe care si le face instaleaza ultrasn0w si e gata.
×
×
  • Create New...