Jump to content

crtzfldt

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by crtzfldt

  1. Prostule, de ce continui în aceeaşi notă, total pe lângă subiect? Nu mi-ai explicat nimic și nici nu este ceva de explicat. În loc să-ți pierzi timpul cu căcaturi, ai putea să faci ceva util. După singurul tău neuron care se mai zbate pe acolo, herniat și ăla, care este legătura dintre site-ul respectiv de găzduire, documentul pe care l-am încărcat acolo și căcatul regurgitat de tine aici?
  2. Bă, tu ești prost rău. @spider Cum te simți?
  3. Ai fost printre norocoși. Încă există multe necunoscute legate de covid, patogenia este în continuare foarte random. Ideal ar fi să nu te infectezi/reinfectezi, indiferent dacă ești vaccinat sau nu, există repercusiuni pe termen mediu. Cum să știi că ești prost dacă ești prost?
  4. Majoritatea dintre ăștia mai inteligenți, inclusiv tu. Se administrează intramuscular, nu intracardiac sau altele.
  5. E util de răsfoit dacă ai vreo soție, mamă medic sau pe altcineva. Inclusiv protocoalele astea (care sunt și ele diferite) fac diferența când vine vorba de decompensare și deces. Cel pe care l-am pus, se folosește pe aici, prin unele zone din Germania și Franța, iar în spitalele respective, eficiența se reflectă prin numătul mai mic de morți.
  6. Protocol de tratament al pacientilor cu infectie Covid-19 https://docdro.id/N1gNFUR
  7. Uită-te la ăștia, https://github.com/btcpayserver/btcpayserver, undeva în documentație la ei pe site vorbesc și despre partea de hosting.
  8. Ai încercat klogg, less, emacs?
  9. Ce sumă dorești pentru contul respectiv?
×
×
  • Create New...