Jump to content

razvan2003

Active Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

razvan2003's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am si eu o problema foarte dubioasa: din cand in cand (2-3-4-5ore nu imi pot da seama exact) ecranul mi se face negru pentru o secunda si apoi revine ca si cum nimic nu s-ar fi intampliat, indiferent daca sunt in jocuri, aplicatii sau pur si simplu pe desktop. "Am indesat" placa video pe placa de baza, am scos si bagat cablul dintre mointor si placa video si am reinstalat pana si windows-ul ca sa elimin orice dubiu si nu imi pot da seama care este problema. Ceea ce ma mira si mai tare este ca am mai auzit de la alte persoane tot cu Windows 10 ca ar avea aceeasi problema. A mai intalnit cineva problema asta sau are vreo banuiala?
  2. Va salut si apelez la priceputii in ale "iphoanelor". Am vrut sa mut toate datele importante de pe un 5s pe un 6(mesaje, contacte, note, aplicatii etc.). Pe 5s fiind un cont icloud la care posesorul nu mai are acces, nu am putut sa le transfer prin cloud si am ales varianta cu itunes-ul. In urma restore-ului nu m-am gandit ca se poate sa imi puna pe telefonul nou contul icloud fara ca eu sa am acces la contul respectiv( si daca imi cerea parola, cum mi s-ar fi parut normal, nu o stiam si nu mi lasa telefonul blocat pe cont). Dupa restore, ma trezesc cu contul icloud la care nu am acces pe telefonul nou. Exista vreo solutie sa elimin contul de pe telefon? Sau e ca si cum as fi bagat eu contu si parola pe telefon si raman cu el asa forever? Multumesc oricui se incumeta sa ma ajute! Versiune iOS 9.0.2
  3. Mie imi arata harta goala.. Nu mai functioneaza?
  4. Cu abonament de 100, dar de ce am upload-ul asa mic?
  5. Cum se face ca cei care au scris ca merge sunt useri noi cu 1/2 posturi?
  6. L-am lasat vreo 10 minute si nu a pornit. Acum i-am facut update din KIES ca sa fiu sigur ca e curat Androidul si am pus iar sa vad si de 3-4 minute sta degeaba. Il mai ales sa vad poate o ia, mersi de raspuns. EDIT: Nicio sansa. L-am lasat 15-20 min si nimic. EDIT 2: Se poate inchide am rezolvat cu ClockWord Recovery (trebuie si wipe dalvik cache)
  7. Am pus Android Gingerbread 2.3.5 ca sa fie curat, curat si pe urma am downloadat un ROM in format ZIP si din ce stiu eu ca sa il instalezi trebuie sa il bagi in recovery mode si selectezi de acolo sa instalezi un update in format ZIP. Eu dupa ce instalez ZIP-ul, se blocheaza la imaginea de boot. Nu instalez corect sau din ce cauza apare problema? M-am gandit ca probabil este incompatibila instalarea peste 2.3.5.
  8. Am primit si eu, e acelasi, a inceput din nou!
  9. Cauta pe google "istunt2 apk" si o sa gasesti, cel putin eu am gasit, nu stiu daca si functioneaza dar de gasit am gasit apk-uri.
  10. Unui prieten i-a pus cutitu la burta printre blocuri si i-a luat telefonul, un iPhone 4, baietii l-au tintit ce telefon are de prin metrou/autobuz. A facut plangere la politie cu imei alea alea.... Si dupa 2-3 saptamani i l-au gasit si dupa inca vreo saptamana i l-a dat, deci eu zic sa contactezi politie. Succes!
  11. Mersi! Merge perfect !
  12. Cum scrie si in titlu vand sau schimb 500k emailuri de romania. Astept PM.
×
×
  • Create New...