Jump to content

Cifre

Active Members
  • Posts

    594
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Cifre

  1. Aiurea, sistemu de reputatie e pervers si nu mai avem 'Mata-i grasa' si mai multe dezavantaje totusi sa speram ca o sa se intample ca inainte, nu de alta dar mai de graba as prefera un backup RST decat o admosfera extreamcs... Si totusi... unde a disparut al nostru 'Mata-i grasa' PS: Daca tot ramanem pe ipb, macar implementati un hide/show pentru sidebaru ala de pe dreapta cu topics si posts... PS: Pfff... nu uitati de rank-uri
  2. Categoria tutoriale e a ta, violeaz-o! ON Ai grija cu cea ce vrei sa faci... faptul ca ai mentionat spartul de conturi de fb si banca, mi-a atras atentia chiar daca nu practici. Fara suparare, cred ca are mai multe sanse ca tine..
  3. 4 stai jos, nu stii sa faci diferenta dintre bit.ly,goo.gl si adf.ly. UPDATE: IP de uk/usa/germany si e un an.
  4. Pe linku cu ref primesti 5 GBP cadou, si o sa ai fonduri deci nu o sa para prea suspect, l'am pus cu un motiv nu ma ocup cu rahaturi de astea, oricum nu pot scoate cashu )
  5. Ok, deci in acest tutorial o sa impartasesc cu voi ceva ce am gasit pe internet cu ceva timp in urma si garantez ca merge (mi-am inregistrat si eu cateva domenii, 3 luni si inca sunt active cu tot cu hosting) O sa aveti nevoie de: *O adresa de mail *Un numar de telefon *Si un creier. Deci sa incep. 1. Mergem pe urmatorul website http://bit.ly/1MrpfEq 2. Alegem un domeniu si mai departe alegem *Create a new account* 3. Odata ce contul este creat, mergem mai departe la check out si alegem ca metoda de payment (Bank transfer), accept terms and conditions si apasam pe Buy. 4. Dupa ce ai apasat pe buy la cateva minute o sa primesti un mail de confirmare si sms cu codul de confirmare. 5. Mergi pe linkul din email si activeaza contul cu codul primit prin sms. 6. Odata ce toate etapele de mai sus sunt finalizate mergi mai departe pe link-ul Control Panel Login 7. Odata pe pagina de la control panel selectam Create new account (trebuie folosit acelasi mail pe care a fost inregistrat domeniul) 8. Domeniul o sa fie activ in cateva minute. 9. Enjoy. Timp de 6 luni nu o sa fie nimic suspendat. Domeniile sunt perfecte pentru cei ce au nevoie de un domeniu pentru CPA/PPD.
  6. In primul rand vreau sa imi cer scuze direct tuturor membriilor carora mi-au oferit o sansa cu proiectul pe care am planuit sa il dezvolt cu ceva timp in urma inainte sa dispar pentru o perioada de pe rst. Vreau sa incep prin a va saluta, si vreau sa specific ca motivul pentru care fac asta este unul personal, despre care o sa vorbesc in mai multe detalii pe parcurs. Momentan pot oferii ajutor numai persoanelor stabilite in londra care au o problema serioasa cu substantele ilegale, oricare ar fi ele. Ajutorul pe care pot sa il ofer depinde de cat de grava este problema. Pot oferi de la inscrieri gratuite la diferite institutii de terapie in grup, la vizite regulare la diferite instituti care se ocupa cu persoanele care abuzeaza diferite substante, si nu in ultimu rand pot ajuta cu trimiteri rapide la diferite programe care se ocupa cu tratarea dependentei de droguri si tratament. Cum am spus mai sus motivul pentru care fac asta este unul personal, dat fiind faptul ca scriu acest subiect din spital unde sunt tratat pentru diferite probleme de sanatate dupa o lunga perioada de reabilitare in care am avut contanct cu foarte multe persoane specializate in acesta problema. Problema fiind una foarte mare cel putin in cazul meu, incepand la varsta de 15 respectiv acum 4 ani, in care am abuzat de la iarba si la alcol pana la o dependenta extrema de heroina si crack care a durat mai mult de 3 ani in care am luat parte in mai multe programe de reabilitare de la tratament pe baza de metadona si sedinte de terapie la care am fost inscris nu numai pentru droguri dar si pentru probleme emotionale cauzate de droguri si probleme in familie care mi-au lasat destule urme de cutit pe tot corpul si o tentativa de sinucidere cu un pistol si alte tentative de omor (in toate 3 cazurile acuzatiile au fost retrase dupa o perioada) care mi-au patat identitatea destul de mult, si din care am invatat o lectie foarte serioasa. Persoanele interesate pot sa ma contacteze direct s-au pot lua contact cu mine la diferite institutii localizate in londra (AddAction, Junktion si Narcotics Anonymous).
  7. Ai gresit categoria, si din cate stiu eu curvasareala online nu prea e acceptata pe aici.
  8. Cine este inca interesat sa participe la acest proiect sa imi dea pm mie sau lui @wHoIS, multumesc. Cine nu a primit inca un raspuns sa imi trimita pm dinou, este posibil sa fi sarit peste cateva pm-uri.
  9. Rog toate persoanele care vor sa primeasca pm sa foloseasca @Mention sa imi fie mai usor sa va raspund. Rog toate persoanele interesate in proiect sa ma adauge pe skype la pickzo_0x01 pentru ca impreuna cu @sharkyz am stabilit un loc unde sa comunicam.
  10. Ti-am lasat deja mesaj, stai sa il retrimit. (Ti-am lasat skype-ul meu)
  11. Suntem in numar mare, sincer sa fiu nu ma asteptam la atatia sa contribuie la proiect ma bucur ca o sa am sansa sa lucrez cu persoane cu care am lucrat si in trecut si cu persoane noi, vreau sa va multumesc voua si celor care au evitat off-topicul. @Elohim, multumesc.
  12. @Aerosol, ti-am raspuns. @Hoster.ro nu trebuie sa iti comunic tie nimic, te rog evita subiectul pentru ca faci foarte multe off-topic.
  13. Am fost destul de explicit, ma refer la munca voluntara, momentan platesc in drepturi pe site..
  14. Salut, acest proiect este unul comun, in care fiecare contribuitor o sa ajute cu ceva, o sa dezvoltam pe o platforma opensource, numele stabilit este wisegn (wise gaming network) impreuna cu echipa am achizitionat deja toate domeniile ce tin de reteaua wisegn.com (.org, .info, .net, .com). Este vorba despre o retea de socializare pentru gamerii unde fiecare user o sa aiba posibilitatea sa comunice si sa socializare cu alti gamerii din reatea, o sa avem cateva servere de jocuri ale retelei dar nu o sa ne axam foarte mult pe ele, o sa acoperim cateva jocuri pentru inceput, pentru fiecare joc o sa oferim, stiri, evenimente, resurse, tutoriale si suport client/suport tehnic via forums. Schema de monetizare ar fi advertisingul si plasarea de produse din care reteaua o sa castige comision, tot profitul o sa fie impartit intre contribuitori si costurile retelei. Caut: 1-2 persoane care stiu SEO. 1-2 persoane care stiu programare la un nivel mediu. 1-2 persoane care au cunostiinte medii/avansate in gaming. 1-2 persoane care au cunostiinte in comunicare/moderare. 1-2 persoane web design/graphic design 1-2 persoane securitate Va rog sa nu deviati de la subiect, cine este interesat sa imi dea pm mie sau lui @wHoIS, cine nu este interesat sa evite subiectul, multumesc.
  15. Am avut in trecut niste proiecte care nu au mers chiar cum trebuia si din moment ce nu mai folosesc domeniile ma gandesc ca poate cineva de pe rst ar avea sansa sa dezvolte ceva pe ele deci le dau spre administrare. (In cazul in care proiectul care il veti dezvolta e de succes o sa continui sa suport eu costurile.) 1. http://betarap.com 2. http://baypoints.com 3. http://baypoints.net O sa mai updatez lista.
  16. Si chiar asteptai sa te plateasca.. si mai ales pretul stabilit de voi.. un translator profesionist din limba engleza in limba romana ar cere undeva la 80-120 euro pentru munca aia. Sa'ti fie invatare de minte.. un profesionist cere jumate din plata cand incepe jobu si primeste restu la finalizare. OFF: De ce ai scuipa pe cineva in pula?
  17. Care parte din "Am primit acest mesaj la posta redactiei" nu ai inteleso? ON: Incearca sa il momesti din nou, si ai doua optiuni: 1. Ii rupi spinarea 2. Ii rupi spinarea.
  18. Recomand sa oferi un demo unui user care ar fi interesat in servicile tale, pentru simplu motiv ca nu inspiri incredere, motivele le ai si mai sus + ca nu pe site nu ai nici o informatie personala (contact) sau informatii despre companie. Asta nu inspira incredere.
  19. Pentru producatori de muzica:: Content: 01. Vengeance Dance Explotion Vol.102. Vengeance Dirty Electro Vol.103. Vengeance Dirty Electro Vol.204. Vengeance Effects Vol.105. Vengeance Effects Vol.206. Vengeance Effects Vol.307. Vengeance Electro Essentials Vol.108. Vengeance Electro Essentials Vol.209. Vengeance Electroshock Vol.110. Vengeance Electroshock Vol.211. Vengeance Essential Clubsounds Vol.112. Vengeance Essential Clubsounds Vol.213. Vengeance Essential Clubsounds Vol.314. Vengeance Essential Clubsounds Vol.415. Vengeance Essential Dubstep Vol.116. Vengeance Essential House Vol.117. Vengeance Essential House Vol.218. Vengeance Essential House Vol.319. Vengeance Freakz On Beatz Vol.120. Vengeance Future House Vol.121. Vengeance Future House Vol.222. Vengeance Future House Vol.323. Vengeance Future House Vol.424. Vengeance Minimal House Vol.125. Vengeance Minimal House Vol.226. Vengeance Rhythm Guitars Vol.127. Vengeance Studio Vocals Vol.128. Vengeance Total Dance Sounds Vol.129. Vengeance Total Dance Sounds Vol.230. Vengeance Total Dance Sounds Vol.331. Vengeance Trance Sensation Vol.132. Vengeance Trance Sensation Vol.233. Vengeance Trance Sensation Vol.334. Vengeance Ultimate Bass EXS Halion.iso35. Vengeance Ultimate Fills Vol.136. Vengeance Ultimate Fills Vol.237. Vengeance Vocal Essentials Vol.138. Vengeance Vocal Essentials Vol.2
  20. De mentionat: Like-urile nu sunt organice sunt automate, odata ce ati introdus token-ul vostru acolo, deveniti sclavii site-ului.
  21. Mie imi place logo-ul tau, iconinta de la pinterest adaugata pe un banner de la facebook share si textul "finance" aruncat la misto pe acolo.
  22. Cifre

    Escrow

    Aelius prefera cafeaua nu berea.
  23. Nu cred ca am criticat pe nimeni, daca gresesc te rog sa sublinizezi fiecare fraza in care am criticat pe cineva. Nu incerc sa schimb parerea nimenui, eu pur si simplu mi'am dat cu parerea pentru ca il cunosc pe om acum adminii/moderatorii o sa ia masuri, noi ca useri nu prea putem face multe si nu am zis ca daca e V.I.P nu face, am zis ca "nu ar face" el ca persoana, acum e posibil sa gresesc. Si nu, nu cred ca o sa priveasca nimeni un user cu 2-10 posturi din aceiasi perspectiva din care privesc un user vechi si cu reputatie, egalitatea pe forumu asta nu exista, ea trebuie castigata la fel si respectul. Sper ca m'am facut inteles si din respect pentru sensi v'as ruga ca pana la revizia un moderator/admin sa nu va mai dati cu parerea (da stiu si eu am facuto dar spre deosbire de multi de aici, eu chiar il cunosc dar cum am zis si mai sus, poate gresesc.). Peace!
  24. Generatorul tau greseste, sensi nu ar face asa, am avut si eu un business cu el in trecut si nu au fost probleme, plus, omul nu si'ar pata imaginea si nu ar renunta la contul de V.I.P pentru 200$.
×
×
  • Create New...