Jump to content

Skiddie

Active Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Skiddie

  1. WTF? Limbaj neortodox? Esti popa? Lasa-ne frate tu cu schimbarile tale, ne place asa cum suntem si daca nu-ti convine, adios.
  2. Web Vulnerability Master Nimeni haxorilor? Altminteri va rupeti in figuri.. Eu ma bag si il astepti aici pe totti93,python3 si cei care mai activeaza pe la showoff sa-si arate "skilurile".
  3. Skiddie

    Grupuri

    Ar fi bine sa se faca, mai invata lumea cate ceva.
  4. Nota: Tu scrii doar captcha...
  5. Ellimist ii dai cu 8-10 ani mai mult decat are. Eu iti garantez ca are undeva la 14-17 ani... Intrebare: Ce cunosti in mysql si css? Niste termeni asa in mare..
  6. No... Romanii is dracu, google se ia dupa cele mai multe sugestii si daca labarii au facut spam cu traducerile astea iti dai seama ce a iesit.
  7. Oracle,MySQL. In general le incerc manual, blindurile sunt mai jeguri dar unde nu face fata toolu o iei babeste.
  8. Puteai face si altfel, sa-ti faci spoof la link cu facebooku. http://rstcenter.com/forum/38081-spoof-your-links-facebook.rst Sa fie mai credibil, omu cand vede un prost sa fie sa dea click, asa cand vede link de la facebook... alta treaba.
  9. UPDATE: &h=zAQDIX2h5AQBmk64WcebSFJEeDxvZcUnCsc6bimDwpit61g &h=FAQBa1ttiAQC4lxQxrxYeNsGYilnnImYKA7_4t2sGtF-r4A
  10. Sa inteleg ca trebuie folosite doar acele 3 cifre nu putem adauga mai multe nu? ex 1111? 3x3-3=6 4laa2a-(4+4)=6 5:5+5=6 6x6:6=6 7-7:7=6 (9+9):radical9=6 Mai ramane cu 8.
  11. Banuiesti prost. Ei nu au treaba cu asta, cauta doar ce au nevoie. Daca totusi incearca sa te acuze de : 1.Piraterie - piraterie, piraterii s. f. (pub.) reproducere ?i comercializare ilegal? (a c?r?ilor, casetelor video ?i audio, a programelor de calculator etc.). Deci scrie clar reproducere si comercializare, dar tu nu ai reprodus si comercializat tu ai downloadat. Cei care l-au pus spre download trebuie sa fie acuzati nu tu. 2.Cryptere nesus...etc: Nici aici nu au ce sa iti faca pentru ca si astea le-ai downloadat, poti folosi o scuza gen "Am auzit la multi, si vroiam sa vad ce pot sa faca programele astea." 3.Stai calm si lasa-i sa-si faca damblaua...
  12. Stai calm, puscarie nu poti sa faci... O amenda penala si te rezolva baietii.
  13. Vrei sa-ti spun eu ce ai facut? Ai intrat la orange ai trimis bani pula mea, nu ai folosit soks si acu au venit cu mandat. In momentu de fata esti cacat pe tine de frica... stai fara grija.
  14. Oare pentru un sql si un xss (in fb nu in aplicatii) cat platesc ?
  15. Fuck me. Ingenioasa metoda.. am bagat-o la cap Posteaza pluginurile care le ai la mozilla.
  16. Aprilie/mai/iunie/iulie 168k logs. Ai cash?
  17. Is cam praf pe tema asta de editare video. Deci caut niste programe sa fac/editez un video sa creez un logo gen alea de la EA/Ubisoft plm... Lasati nume aici.
  18. Bai m-ai da-l in pula mea, a gasit repede pe cine sa dea vina. Da aia care au luat cum au luat? Invatand.. Mai lipsea sa-l aud ca nu a luat din cauza camerelor ca ii invadau intimitatea ca il scuipam in ochi. In ziua de azi nu invata nimeni, esti tu elev prost sa citesti o carte, citesti rezumatu pe net si asta scrii la bac de aia i-a 1,2 si incepe sa dea vina pe sistem.
  19. Ahead, nu cred ca merita thread copilasu asta. Asa nu merita atentia asta..
  20. Hmm.. nici tu nu ai mai mult de 15 ani. Numai dupa ce am citit 2 propozitii mi-am dat seama. Tu la cat de lake erai, ca ti-a facut ce ti-o fi facut ai zis sa-l faci de cacat pe youtube dar te-ai facut singur. LE: ) clanul pisy (mari jucatori de counter strike) "I-am spus ca o sa apara pe youtube" s-a speriat de s-a cacat pe el. Buna asta de dimineata.
×
×
  • Create New...