Jump to content

Bombardier

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bombardier

  1. O lege facuta de niste idioti si totodata votata de niste idioti. Concluzia? lasati-va de IT si apucati-va de politica, furati din bani publici cat va vrea muschiul si scapati mai ieftin. p.s. si daca dai un atac DDoS, gen filelist.ro tot te baga aia la puscarie ?
  2. Poftim Play MarketGlory online strategy game, an online browser war game english homepage
  3. Mai sunt si alte jocuri de genul, vezi acilea Paid to Play
  4. Eu am facut 85 de euro in 5 luni(fara investitii), puteai face mai mult de 4 euro si 50 de lei in alea 2 luni, dar daca tu te apuci de jocul ala crezand ca o sa ajungi umar la umar cu Bill Gates atunci nu iti dau prea mari sanse sa rezisti.
  5. Depinde si la cine faci referire, eu am folosit mai multe programe care ofereau exchange views (shareyoutubeviews, vagex etc.) si sincer asta-i singurul program care dupa mine este destul de OK, nu exista sistem de donatii, videoclipul ramane in rotatie o perioada destul de lunga, asta daca ii da-i boost zilnic, inloc sa faci 250 views (minimul la setare) faci peste 5000 views...chiar mai mult.
  6. Daca ai credite si timp sa stai la PC sa da-i boost de cel putin 10 ori pe zi odata la 1-2 ore, faci mai mult de 120k.
  7. Intr-un an am facut peste 900k views (reset la views in 25 noiembrie 2012) doar cu u2bviews, metionez ca nu l-am folosit zilnic.
  8. https://www.facebook.com/U2bviewsOFFICIAL/posts/650422564968512
  9. Conturile inregistrate dupa data de 29 mai nu mai exista, pentru a compensa asta, fiecare cont ce va fi creat va fi creditat automat cu 5000 de credite timp de 3-4 zile. Conturile inregistrare inainte de data de 29 mai au fost creditate cu 20000 de credite.
  10. Site offline(probleme tehnice) va reveni in curand.
  11. Daca aveti probleme sau intrebari dati-mi de stire.
  12. Un tutorial ceva? mi-am bagat site-ul si tot primesc Wrong website url! Check your list! desi mi-am bagat site-ul intr-un fiser .doc
  13. ai obtinut cam 56/60 de credite pe ora, desi se putea si mai mult, eu sunt 99% convins ca nu ai facut setarile cum trebuie in soft. ImageBam La other settings bifezi tot de la "1 Credit per each action" thumbs up comments sa nu bifezi, sau ai ceva setari in contul de youtube care nu iti permit sa vizualizezi anumite video-clipuri. Link ^
  14. Eu in 8 ore fac intre 1500 si 2000 de credite, citeste primul post si fa exact cum scrie acolo si un mic sfat, odata la 10-12 ore sa intri pe contul de youtube cu care te-ai logat pe u2bviews si sa stergi likes, favourites si subscribers. https://www.youtube.com/my_liked_videos https://www.youtube.com/my_favorites https://www.youtube.com/subscription_manager LE: Nu are contul de mai mult de 2 zile si am castigat 717 credite de pe urma lui ca referal, eu iau 0.1 din ce castiga el, in concluzie el a castigat 7170 de credite.
  15. Cu vagex castigi bani reali, asta daca convertesti creditele, cu u2bviews doar views la videoclipuri pe youtube, eu cred ca ai gresit cand ai postat in topic-ul asta. LE: http://www.imagebam.com/image/dd3752265908470 poftim statisticile pe 30 de zile folosind u2bviews, daca tu le faci alea cu vagex eu ma fac popa.
  16. Am incercat si eu vagex...dar se misca cam lent fata de u2bviews
  17. Ca sa fiti la curent cu modificarile ce se fac vizitati pagina de facebook, deasemenea daca aveti ceva de raportat o puteti face tot acolo. Pagina: https://www.facebook.com/U2bviewsOFFICIAL
  18. te anunta ei direct pe canalul de youtube http://www.youtube.com/inbox p.s. ca sa eviti sa ramai fara contul de youtube, incearca sa filmezi si tu o calamitate naturala, pe urma o raspandesti pe net (fb, tw, g+)
  19. Update: punctul 6, o sa adaug mai incolo si punctul 7.
  20. Daca nu esti autorul video-ului, atunci te trezesti cu cont blocat, in special daca ti-ai activat monetizarea. @eu am mai folosit si alte soft-uri ca sa imi fac views, dar nu m-am trezit pana acuma cu cont blocat, si u2bviews il folosesc de prin 2012. p.s. eu folosesc mai mult u2bviews pentru monetizare, am incercat si altele dar nu baga asa de bine ca si u2bviews.
×
×
  • Create New...