Jump to content

h2ik

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

h2ik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. HUH? Cum poti sa "Hack-uisesti" un tratat?
  2. @sado, te inseli, windows va ramane pentru mult timp cel mai folosit OS. Iar google a avut suficiente esecuri precum: Knol, wave, google video si asa mai departe. Cat despre Chromium Os, lumea nu este pregatita pentru un web based OS.
  3. Stiu ca sunt nou pe aici, dar aveam impresia ca poti sa le cumperi de la... magazine?!
  4. E acelasi sistem de operare. Nimic in plus nimic in minus. Si nu,tastaturile nu sunt universale.
  5. h2ik

    Intrebari novice

    Depinde, poti folosii diverse CMS-uri, unde tot ce ai de facut este sa il instalezi si cam atat... Daca filmele vor fi disponibile pentru toata lumea mai mult ca sigur ca vei avea probleme mai devreme sau mai tarziu.
  6. h2ik

    Intrebari novice

    Ceea ce vrei tu poate devenii foarte complicat. Rar gasesti host-uri care sa te lase sa urci filme intregi si sa le pui gratis spre vizionare. Ai putea sa incerci cu megavideo.com si pui codul embed in site-ul tau (poti sa folosesti si blogspot, cel putin pana se prind ca e ceva copyrighted). Nu iti recomand sa continuii cu ideea ta...
  7. Ce trebuie mentionat: Daca versiunea este peste 5.1.2 vei primii un warning, iar functia header() nu va fi procesata:
  8. Ah, acum am inteles ce doresti.... Nu cred ca exista nici un serviciu care sa ofere asta. Cel putin nu din cate stiu eu. edit: Stiu ca probabil ai dat si tu un search pe google, dar uite ce am gasit eu:http://lleida.net/en/ spun ca iti dau un numar virtual pentru trimiterea si primirea de sms-uri. Nu stiu daca functioneaza sau nu cu fortumo...
  9. NETOPIA mobilPay - platforma completa de plati in Romania Procesare de plati online | ePayment
  10. Si eu... md5($cuchi."rst")=6cb648c858a59d8be2526f55658905ae
×
×
  • Create New...