Jump to content

reeaws

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by reeaws

  1. Incearca vps.me desi versiunea free e cam slaba d.p.d.v hardware. Scuze am verificat informatia si nu mai dau vps-uri free,imi pare rau pentru post. Free VPS Hosting - VPS Heaven aici am gasit ceva interesant.
  2. reeaws

    Linux VS Me

    Eu am inceput cu Fedora prin 2008, foloseam un live CD sa testez retele de net din cartier, apoi am testat un CD cu Ubuntu placut impresionat de interfata dar fiind utilizator de Windows am renuntat nestiind cum sa instalez drivere sau programe. Am mai instalat diferete versiuni de ubuntu apoi linux mint si mai nou anul acesta m-am hotarat sa invat sisteml de operare si apoi sa testez softuri de pentester.Asa ca am instala pentru inceput Slackware, dar fiind un pic mai greu pentru mine am ajuns sa folosesc pana a in prezent Debian 7. E fantastic, stabil , cu o interfata prietenoasa si inca nu mi-a pierit gandul sa fac trecerea totala pe Linux. Un nou inceput dar cu o comunitate impresionanta in spate. Recomand tuturor sa incerce o distributie macar.
  3. Windows 7 x64 si e nevoie de o placa video mai buna, nu va putea juca jocurile la o rezolutie decenta jocurile actuale, nu mai spun de cele ce vor iesi peste 6 luni. Un SSD doar pentru sistemul de operare ar fi un mare plus.
  4. reeaws

    SSH Fresh

    Chiar aveam nevoie ,multumesc frumos!
  5. Multumesc frumos chiar unele din ele imi sunt ff folositoare.
  6. Multumesc Frumos de link-uri, ascult di.fm de 6 ani.
  7. Multmesc pentru efortul depus, poate revii si cu ceva info cum putem sa ne protejam calculatorul sau ce setari se pot face pentru un firewall. Orice informatie e de folos.
  8. https://rstforums.com/forum/77284-call-duty-ghosts-vs-battlefield-4-a.rst Hackers Bypass Call Of Duty: Ghost's 6 GB Minimum RAM Requirement | NextPowerUp Scuze pentru post multiplu. ################## Exista butonul edit ##################
×
×
  • Create New...