Jump to content

ciup

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ciup's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Da dar al programu cu "Sunt ta**a" apare altceva doar daca da ENter , daca scrii si dai SEND cu mausu scrie nu functioneaza
  2. Mario23 , nu aia ii problema partitiile alea leam facut dinainte de plictiseala una de 500 swap si una de 5 GB ext2 si Win ii separat pe NTFS stiu ca nui compatibil in sensu ca nu poti instala pe el dar poti citi partitie de NTFS de pe ext2 .Am aflat pana la urma era CD zgariat ca era RW refacut de 10 de ori. Poti sa fi mai explicit te rog nu inteleg la ce te referi cum adica sa imi fac CD meu ? Am luat imagine de pe pagina lor oficiala si de 4 ori la rand in timp ca imi scria CD Windows o dat erroare de sistem deci irecuperabil , am stricat 4 CDuri , pana la urma am luat i imaginea de la Kubuntu 7 am puso pe un CD nou iam dat Start or install si la un moment dat imi da urmatoarea eroare : Busy Box v1.1.3(Debian 1:1.1.1.3-3ubuntu3) Built-In Shell (ash) Enter (Help for a list of built-In commands. /bin/sh: can't access tty:job control turned off) (inittramfs) si dupa aia ma lasa in linia de comanda . Care ar putea fi problema ?
  3. relativ simplu daca este si software pentru el , tot ce mi se pare mai greu ii realizarea PCB-ului(cablajul) in rest numa lipesti piesele cerute conform schemei .Cred ca o sa incerc depinde cat costa piesele .
  4. Depinde ce fel de letcon ii , ca daca din ala tip Ciocan de care cred eu atunci emite un camp electromegnetic ce afecteaza componentele electronice din jur cu atat mai mult cele de la computer care is mult mai sensibile la asa ceva , la fel si CRT
  5. Kaspersky cu toate ca manca mult , dar mi se pare ergonomic si eficient .Normal ca fiecare da un raspuns subiectiv
  6. Am incercat sa instalez mai multe variante de Linux (dupa ce am instalat WinXp) , in final am ajuns sa incerc Kubuntu 7 si la fel imi da error " CRC error ==System halted " nu ii i singuru care imi da eroare alte variante ma puneau in linia de comanda cred ca in shell ca si cum as fi fost in directoru "/bin/sh" si nu stiu ce sa fac mai departe si nu cred ca toate variantele de CD-uri is prost facute.Acum cateva zile inainte sa imi reinstalez Win am incercat Kubuntu si a mers .Stie cineva care ar fi problema sa imi dea vreo sugestie ?
  7. zice ca fisieru nu a fost gasit pe server ,mai uploadezi odata te rog mult
  8. nu functioneaza , zice ca " FILE NOT FOUND! "
  9. am conexiune RDS la internet cu placa de retzea , cum ash putea face sa se conecteze automat la internet cand pornesc computeru' ?
  10. da de unde pot sa fac rost de Brutus ala ca la download nu ii pus si nu l-am gasit niciunde altundeva ? :?
  11. mersi mult , is foarte faine fonturile de cand cautam ashea ceva
  12. what happend , zice ca LINK DOESN'T EXIST ! :@?
×
×
  • Create New...