begood Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 facem pariu ca o sa spargeti toate retelele ? *sa va fut surorile daca nu am dreptate* :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:frate daca facem ... parca vad vreo 1000000$$$ o sa ia astia...io zic nu. sa luam toate informatiile de pe site cu privire la programul acela, luam si linku si uploadam pe rapidshare cu parola. punct. nu cred k adminu vrea probleme...si daca luati, luati cu bun simt cate 4-10 o data pe luna ... nu asa... Quote
rtfmplay Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Program este null fara cartela de dealer pinul si codul de dealer. Nu el genereaza, ci el preda informatiile mai departe si probabil serverul lor genereaza codul. Am mentionat de program ca sa va puteti face o idee. Em ma gandeam la altceva, sa se incerce un sniffing pe retelele lor sau cine este capabil sa patrunda la ei in server... si sa sustraga in mod fraudulos algoritmii. Quote
begood Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Program este null fara cartela de dealer pinul si codul de dealer. Nu el genereaza, ci el preda informatiile mai departe si probabil serverul lor genereaza codul. Am mentionat de program ca sa va puteti face o idee. Em ma gandeam la altceva, sa se incerce un sniffing pe retelele lor sau cine este capabil sa patrunda la ei in server... si sa sustraga in mod fraudulos algoritmii.ah io am dat doar cu presupusu pt ca nu am instalat inca ok ceeace spui tu suna demn de rst Quote
MostWanteD Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 eu am instalat...setupu de 17 mb..dar e un demo.. se pare ca ai nevoie de un PIN doar.. (1234) asta poate doar la v. demo... n`am rabdare sa iau zipu ala..edit: daca nu ma insel.. programelu se conecteaza la: 195.145.98.220si are deschise porturile 80 si 8999 Quote
Marius0 Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 doamne citesc in fiecare zi pe site-ul asta da imi uitasem parola si useru de cand am facut prima data .....merge programu ala pana la urma dar fara sa lasi urme ...? Quote
Number.49 Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Program este null fara cartela de dealer pinul si codul de dealer. Intrebarea principala nu este daca isi indeplineste programul scopul?Intrebarea este: ce ne trebuie ca sa isi deplineasca scopul? Tovarasul @rtfmplay a venit la un punct destul de sensibil,daca reusim sa facem un bypass/jump de la versiunea demo,atunci ce o sa ne ceara programul mai departe? Dupa pararea mea asta este informatia vitala,daca stim cu adevarat ce ne trebuie , putem sa initiem un "social engineering" , dar pe moment trebuie sa culegem informatiile necesare. Quote
Marius0 Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 cred ca mai este o gramada pana sa terminati programul asta daca o sal terminati ca e o chestie foarte complicata Quote
Marius0 Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 pai daca e demo l-ati incercat si a functionat? Quote
rtfmplay Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Stiu un cod de dealer dar nu il pot folosi sau fac public... as intra in belele... Dar am idee despre cum functioneaza lucrurile... si cu putina prosteala (social E) putem afla pinurile... dar cum face rost de card...??? Quote
Number.49 Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Singura metoda care mai vad eu in momentul acesta de a rezolva problema cu card-ul individual,este sa apelam la relatiile noastre si sa facem rost de o "pisicuta" , dar aceasta varianta necesita foarte mult timp pentru practicarea ei.Alta varianta este sa avem un "Insider" care ne poate fii extrem de folos,la analizarea card-ului.P.S: @rtfmplay poti sa dai detalii depsre: "cod dealer" sau despre pin-urile,din cate cifre sunt?Dar pe moment cel mai important detaliu reprezinta card-ul respectiv:culoarea, dimenensiunile, etc "in limita puterilor si cunostinetelor" tale. Quote
CODEX Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Poi sti care-i faza ca daca afla cinva cum sa isi bage euro nu prea cred ca o sa zica la toti ! ..... acuma iau si eu programu linku al nu mai merge hai ca va dau altu poate..http:// [url]www.terrasoft.ro/download/index.html[/url]si appropo : http://www.terrasoft.ro/cautare.php?sir=%22%3E%3Cscript%3Ealert(/xss/)%3C/script%3E&detalii=OK&submit=+OK+ XSS Quote
MasT3r ZaTaN Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 http://www.terrasoft.ro/cautare.php?sir=%22%3E%3Cscript%3Ealert%28%2Fxss%2F%29%3C%2Fscript%3E&submit=+OK+ Quote
slax Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 varamea e dealer vodafone :twisted: :twisted: ...daca avetzi nevoie de ceva as incerca sa va ajut asa in limita bunului simt:) Quote
puskin Posted July 10, 2008 Author Report Posted July 10, 2008 http://incarcare-cartele-telefon.execom.ro Quote
slax Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 http://incarcare-cartele-telefon.execom.roti`am dat un pm cu id`ul meu... Quote
Mariusfcs2 Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Valoare: 4 EUROCod: 51824 02414 2601Seria: 0001 3432 0017 3993 - ( Nu sunt sigur )Revin cu un edit sa nu fak posturi aiurea... Quote
Kestor Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 http://incarcare-cartele-telefon.execom.roPista ma-sii. Daca nu eram asa de adormit, nu cadeam in plasa ((( Quote
IsLucian Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Ce bine ar fi Numai ca nu cred ca este asa usor si daca cineva gaseste algoritmul,nu l-ar da si la altii:( Quote
dezele Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 la gasit cineva? ca vad ca sunt de 2 ani posturile astea.. Quote
cycy1991 Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 ce se mai aude cu programul ala l-a gasit cineva Quote
Zolder Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Ma imbecililor voi ati vazut ultimul post din acest topic?07-24-2008 Quote
Iulian12 Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Salut , ma numesc Iulian si am auzit de acest site de la prieteni ai mei . Am hotarat sa imi fac cont pe acest forum pentru a ma documenta si eu cum sta treaba cu aceste coduri reincarcabile obitinute din serii de cartela ,deoarece pe mine ma pasioneaza informatica. As vrea si eu va rog frumos un cod de cartela vodafone daca nu va suparati de 5 euro . Multumesc>< 2 Quote