p3bogdan Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Salut , m-am hotarat sa impart cu voi experienta din urmatoarea perioada de optimizat campanii, dupa cum spune tiltlu am sa incerc sa monetizez ofertele CPA (Cost per action) promovandule cu ceva recmala ieftina. ZIUA 1 M-am ingresitrat pe https://adpad-v3.ezanga.com de aici o sa cumpar reclama. Am aplicat pentru https://peerfly.com/ de aici o sa iau ofetele CPA. Astept cu nerbdare sa apara HEITARII ! 3 Quote
archerise Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Interesant, astept reply cu progresul. Quote
sandabot Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Îți suport inițiativa, și de mult mă bătea capul să fac niște studii de caz cu campaniile avute. Ce îți recomand: - promovează cele mai bine plătite oferte, cele de pin submit - dacă poți fă un landing page între reclamă și ofertă Dacă vrei, promovează produse de pe jvzoo, au payout mai mare dar trebuie să ai traffic mai de calitate. Quote
Indica Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 (edited) 15 hours ago, sandabot said: Îți suport inițiativa, și de mult mă bătea capul să fac niște studii de caz cu campaniile avute. Ce îți recomand: - promovează cele mai bine plătite oferte, cele de pin submit - dacă poți fă un landing page între reclamă și ofertă Dacă vrei, promovează produse de pe jvzoo, au payout mai mare dar trebuie să ai traffic mai de calitate. pe o parte ai dreptate ce ii recomanzi, dar trebuie sa aiba trafic bun pentru pin submit si este posibil doar cativa useri din 100 sa completeze reclama, cele mai bune sunt cele de email submit pentru ca se completeaza foarte repede, in ziua de azi multi cum vad un survey ca trebuie sa puna numarul de telefon se gandesc de 2-3 ori, insa cele de email submit se pot completa foarte repede si rata de completare creste foarte mult, ca pana la urma mailurile care le primesc useri se duc in spam. chiar daca iei 2-3-4 dolari pe email submit(se pot gasi si de 10-12 dolari per mail) scoti mai mult decat daca iti completeaza 2-3 persoane o oferta de pin submit in care tu ai bagat 50 dolari pentru reclama. Parerea mea, nu te contrazic sandabot ca poate ai mult mai multa experienta ca mine. Scuze offtopicul Ontopic: o sa iti urmaresc subiectul, poate in viitor ma ajuti si pe mine, bafta Edited March 12, 2016 by Indica Quote
p3bogdan Posted March 13, 2016 Author Report Posted March 13, 2016 ZIUA 2 Am am ajuns cam tarziu acasa si drojdit , inca astept acceptul de la peerfly.com Quote
p3bogdan Posted March 13, 2016 Author Report Posted March 13, 2016 On 3/11/2016 at 1:06 AM, Indica said: pe o parte ai dreptate ce ii recomanzi, dar trebuie sa aiba trafic bun pentru pin submit si este posibil doar cativa useri din 100 sa completeze reclama, cele mai bune sunt cele de email submit pentru ca se completeaza foarte repede, in ziua de azi multi cum vad un survey ca trebuie sa puna numarul de telefon se gandesc de 2-3 ori, insa cele de email submit se pot completa foarte repede si rata de completare creste foarte mult, ca pana la urma mailurile care le primesc useri se duc in spam. chiar daca iei 2-3-4 dolari pe email submit(se pot gasi si de 10-12 dolari per mail) scoti mai mult decat daca iti completeaza 2-3 persoane o oferta de pin submit in care tu ai bagat 50 dolari pentru reclama. Parerea mea, nu te contrazic sandabot ca poate ai mult mai multa experienta ca mine. Scuze offtopicul Ontopic: o sa iti urmaresc subiectul, poate in viitor ma ajuti si pe mine, bafta ZIUA 3 Inca astept acceptul de la peerfly.com Am hotarat sa promovez doar oferlete cu email submit , nu cred ca sursa de trafic (low quality) poate sa faca coversia profitabila pentru pin submit. Quote
Indica Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Am incercat si eu sa apkic, m.au refuzat dupa 8 ore Quote
dany_s_v Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 De ce nu aplici pt alt cpa?si eu am incercat la peerfly fara succes. Quote
bysnis Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 Interesant jurnalul.. Ceva noutati ? Quote
bysnis Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 (edited) poti incerca sa te inscrii pe cpagrip.. daca ai o promovare buna poti face cateva sute de $ e zi Edited January 18, 2017 by bysnis Quote