Betit Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Salut, Se pare că tot mai mulţi "agenţi SEO" spun că înscrierea în directoare web nu îşi mai are sensul şi că această demers îţi trage site-ul în jos. Ei spunând că cel mai bun mod de a face seo este cumpărarea de advertoriale. Voi ce spuneţi? Este adevărat, mai merită înscris un site în directoare web, de exemplu eu am un site de IT, acesta ar merita înscris în directoare web? Dacă da, daţi-mi nişte sugestii de directoare web. Quote
icihuletzu Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Cred ca da pentru ca te ajuta foarte mult si la rank 1 Quote
aelius Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Nu te ajuta cu nimic. 1. Majoritatea link-urilor sunt nofollow si pe sectiuni ale site-ului care nu au nicio putere. 2. Directoarele web sunt ferme de link-uri. 3. Site-ul tau poate aparea langa un altul care vinde medicamente de sculat mandrina. Nu cred ca vrei sa-ti fie site-ul asociat cu maneaua, cancerul tiganesc si medicamentul pentru mandrina. 5 Quote
Betit Posted October 30, 2016 Author Report Posted October 30, 2016 17 hours ago, aelius said: Nu te ajuta cu nimic. 1. Majoritatea link-urilor sunt nofollow si pe sectiuni ale site-ului care nu au nicio putere. 2. Directoarele web sunt ferme de link-uri. 3. Site-ul tau poate aparea langa un altul care vinde medicamente de sculat mandrina. Nu cred ca vrei sa-ti fie site-ul asociat cu maneaua, cancerul tiganesc si medicamentul pentru mandrina. Mulţumesc frumos pentru răspuns. Într-adevăr directoarele web şi-au pierdut din putere, acum cel mai bine este să investesc în link-uri do-follow pe site-uri puternice. Quote
M4T3! Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 Daca tot inscrii site-ul in directoare web( nu ti recomand), e bine sa o faci doar cu SCOPUL DE A DIVERSIFICA ANCORELE/ CUVINTELE CHEIE. Vezi si cu site-urile dofollow, e bine sa nu mergi doar pe money keyword/s ci sa domine linkurile spre brand, naked links/ linkuri spre domeniu, etc. Ai mare grija la procentul diversitatii cuvintelor cheie. Daca chiar vrei linkuri dofollow pe site-uri puternice .ro si ai un buget consitent, scrie mi. Am intrati pe ziare.com, adevarul.ro, business24, acasa.ro, etc... in functie si de nisa ta. POATE UNUL DINTRE CELE MAI BUNE TUTORIALE SEO 1 Quote