pelebiancaioana Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Bună! Anul acesta trebuie să susțin licența, însă nu am nicio idee la capitolul 3, ce ține de partea practică a lucrării și aș vrea câteva idei de la voi, de ce nu și exemple concrete. Tema este intitulată "Testarea securității aplicațiilor web". Aștept păreri. Quote
u0m3 Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 In opinia mea, cam depinde ce intelegi prin "aplicatii web": orice website dinamic, doar aplicatii SPA (Single Page Application - ex: Youtube, GMail), etc. Eu nu sunt nici pe departe un mare cunoscator, dar in functie de raspunsul la propblema ridicata mai sus, aici ai include SQLi, XSS, LFI, Header Tampering... Quote
Silviu Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 45 minutes ago, pelebiancaioana said: Bună! Anul acesta trebuie să susțin licența, însă nu am nicio idee la capitolul 3, ce ține de partea practică a lucrării și aș vrea câteva idei de la voi, de ce nu și exemple concrete. Tema este intitulată "Testarea securității aplicațiilor web". Aștept păreri. Tu ce idei ai până acum, dacă nu e cu supărare? Quote
Technetium Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 10 minutes ago, Silviu said: Tu ce idei ai până acum, dacă nu e cu supărare? Probabil nici una. 1 post, nickname de fata, ca stie ca multi calculatoristi sunt no-liferi labari. O sa facem conversatie, o sa-i dam idei. Cred ca mai mult il (o) intereseaza partea cu "exemplele concrete". Ii dam ce vrea, dispare de pe RST. "I-am facut pe fraieri!". Morala? 1 Quote
Nytro Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Cate ceva legat de vulnerabilitatile web "clasice", am scris eu acum multi ani, poate iti e util: http://dgaspcsm.ro/Vulnerabilitati Web si securizarea.pdf Pentru altele, vezi OWASP Testing Guide. 2 Quote
Silviu Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Just now, Nytro said: Cate ceva legat de vulnerabilitatile web "clasice", am scris eu acum multi ani, poate iti e util: http://dgaspcsm.ro/Vulnerabilitati Web si securizarea.pdf Pentru altele, vezi OWASP Testing Guide. Wtf man? Protecția copilului Satu Mare? 1 Quote
Silviu Posted December 6, 2016 Report Posted December 6, 2016 14 hours ago, Nytro said: Nu stiu ce e cu acel site La cât de idioți sunt, ar putea folosi paper-ul tău pentru "protecția copilului". Quote