spamus Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 (edited) x Edited February 4, 2017 by spamus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyEgg Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfPack Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Esti sigur ca nimeni nu face nimic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 cine e rns ? Lol ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 1 minute ago, aelius said: cine e rns ? Lol ba Cred ca zice de astia http://www.worldit.info/noutati/romanian-national-security-rns-pune-ungaria-la-pamant-avram-iancu-este-motivul/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Just now, nSnoopy said: Cred ca zice de astia http://www.worldit.info/noutati/romanian-national-security-rns-pune-ungaria-la-pamant-avram-iancu-este-motivul/ Site-uri unguresti jos. Asta e motiv de chef si cafele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 4 hours ago, spamus said: Atâția hackeri in România asta dar când e momentul nimeni nu face nimic..ar trebui ca și hackerii sa își lase amprenta cu aceste proteste pentru a vedea aceasta clasa politica jegoasa ca nu suntem chiar fraieri cum cred ei.. Din pacate tu esti fraier cum te cred toti si cum stii si tu in sinea ta dar incerci sa negi. Fraier ca pui asemenea intrebari intr-un asemenea mediu. P.S. - te uiti la prea multe filme, citeste niste carti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spuickeru Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 5 hours ago, spamus said: pentru a vedea aceasta clasa politica jegoasa ca nu suntem chiar fraieri cum cred ei.. Daca ai un asemenea nume si esti inscris pe un forum cu inregistrare free asta nu inseamna ca esti hacker. Daca stii sa scanezi/spamezi abea esti un simplu scammer, nici decum hacker. Eu unul numesc hackeri persoanele care au creat ceva, gen Bill Gates, Steve Jobs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulik Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 (edited) 9 hours ago, spamus said: Atâția hackeri in România asta dar când e momentul nimeni nu face nimic..ar trebui ca și hackerii sa își lase amprenta cu aceste proteste pentru a vedea aceasta clasa politica jegoasa ca nu suntem chiar fraieri cum cred ei.. Tu de ce nu faci nimic ? aaaaaaaaaa, vrei sa sparga cineva ceva si sa te lauzi si tu dupa? "ca nu suntem chiar fraieri cum cred ei" Edited February 4, 2017 by ManutaDeAur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...