CostiADV Posted February 25, 2017 Report Posted February 25, 2017 Cum naibi sa te inprumuti cu un buletin fals?
Spuickeru Posted February 25, 2017 Report Posted February 25, 2017 59 minutes ago, kidink said: mai e posibil lucrul ăsta? Din cate stiu eu DA mai este valabil dar datele dupa buletinul "fals" sa apartina cuiva iar cel care face imprumutul ar fi bine sa aiba varsta apropiata daca nu chiar exacta cu ale titularului, in plus de asta buletinul trebuie sa fie super ok adica sa "treaca de lampa" cum sar spune pentru ca numai este ca in 2005-2006 cand faceai imprumut si luai bani in 2 ore, acuma se face dosar si se trimite la bucuresti pentru validare, iar bucurestiul are alt sistem de verificare fata de restul oraselor. Daca faci imprumuti la institutii non-bancare non-guvernamentale gen zaplo, ferratum, provident, easycredit, s.a.m.d nu iti trebuie un buletin super ok cum ti-ar trebuie spre exemplu pentru cec bank, ing, bcr, brd s.a.m.d pentru ca cele mici nu detin asemenea programe/relatii precum bancile mari. 1
aelius Posted February 26, 2017 Report Posted February 26, 2017 iti dau eu, fara acte, fara giranti :)))))))
EnzoAvitabile Posted February 26, 2017 Report Posted February 26, 2017 Nu se mai poate iti zic din propia experienta cu bulentinul fals a fost odata cand banciile acorda fara sa se mai verifice te duceai cu bulentinul Merge altfel acum sistemul dar inca sa poate cu alte falsuri...
Guest Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 (edited) On 25.2.2017 at 7:09 PM, Spuickeru said: Din cate stiu eu DA mai este valabil dar datele dupa buletinul "fals" sa apartina cuiva iar cel care face imprumutul ar fi bine sa aiba varsta apropiata daca nu chiar exacta cu ale titularului, in plus de asta buletinul trebuie sa fie super ok adica sa "treaca de lampa" cum sar spune pentru ca numai este ca in 2005-2006 cand faceai imprumut si luai bani in 2 ore, acuma se face dosar si se trimite la bucuresti pentru validare, iar bucurestiul are alt sistem de verificare fata de restul oraselor. Daca faci imprumuti la institutii non-bancare non-guvernamentale gen zaplo, ferratum, provident, easycredit, s.a.m.d nu iti trebuie un buletin super ok cum ti-ar trebuie spre exemplu pentru cec bank, ing, bcr, brd s.a.m.d pentru ca cele mici nu detin asemenea programe/relatii precum bancile mari. Acum ceva timp faceam o gramada de bani cu ferratum... E foarte usor, trebuie doar sa gasesti ''persoana'' potrivita Te suna sa vorbesti cu ei, gen ce lucrezi(poti sa le spui ca esti manager sa scapi mai usor de intrebari, iar in 10 minute ai banii, nici macar cont bancar nu'ti cere, ti.l dau ei pe.al lor Edited February 27, 2017 by zero1997 mm
aelius Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Noi am glumit pe aici si voi v-ati apucat sa dati sfaturi cum sa insele. Pune mana pe munca si lasa in mula noastra planurile de a imprumuta bani cu acte false. Thread closed. 1