Dancea Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Am mers la psihiatru sa îmi semneze foaia medicală și i-am spus tot ce nu trebuia legat de tot. M-a trimis la psiholog. Am dat vreo 3-4 teste. M-a picat. Motiv: disimulare Inainte sa merg la psiholog mi-a zis cineva ca trb sa mint de îngheață apele. Așa am și făcut. Doar ca ce am zis a doua oară nu bate cu ce am zis prima oară. Și am picat. Cum sa fac acum când am sa merg iar? Zic adevarul cap coada. Sau ma prefac cap coada? Între timp am început sa vb cu un psiholog. Asta zice ca trb sa fie sinceră cu ei. Sunt confuza. 1 1 Quote
QuoVadis Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 De unde apar creaturile astea... 'tu-va mamele alea proaste care nu v-o avortat! 3 1 Quote
mov_0ah_01 Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Inchide usa la fereastra si apoi incuie mansarda, o sa te faca sa te simti mai bine! Scoate si usa din perete cand termini totul.. Quote
brdan18 Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Dupa ce ca esti idioata mai vrei sa iti dea si arma in mana ? Respect Armata Romana si la toti psihologii si psihiatrii aferenti. 3 Quote
DoubleG Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 deci asa ajung toti idioti in politie/jandarmerie/armata ? Quote
madastar18 Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Trebuie sa spui adevarul, ei stiu 100% cand minti dupa emotii (limbajul corpului, expresia fetei, respiratie, maini, timpul de raspuns cand iti adreseaza o intrebare etc) , la intrebarea cu ce animal iti place "iti testeaza loialitatea", ex: ciobanesc german=loial, ex: vulpe=sireata=picat + ca iti vor pune si intrebari care tin de loialitate ( iti adreseaza mai multe intrebari dar formulate altfel, ca la permisul auto ). Spor la minciuna + picat pe veci, ti-ai dovedit caracterul la testul psihologic , acum nu prea mai ai ce face, poate instructie la anti-minciuna. 1 Quote