andrei98M Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 In anii trecuti se mai stia ce se afla in urna din care se aleg subiectele la romana pentru bac. Are cineva idee din ce se va extrage anul asta? Fara comentarii stupide, doar de data asta.... Quote
theandruala Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Taie de pe lista ce s-a dat la bac(pentru olimpici),si la simularile oficiale. Quote
RazvanelTM Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Eu zic sa iei in considerare si ce s-a dat la simulari si ce au primit cei de la sesiunea speciala deoarece anul trecut de exemplu,au primit la simulare Ion si la bac li s-a dat tot Ion asa ca nimic nu-i sigur,orice poate sa pice.Si eu am bacul anul acesta si sper sa nu pice poezie. 1 Quote
madastar18 Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 @andrei98M 1. 21lei carte de comentarii pentru bac la romana + 20lei variante bac pt. romana, nu te mai chinui cu "ce se da" . 2. La subiectul II cu textul argumentativ sa respecti urmatoarele: In opinia/parerea mea 3-4 randuri, In primul rand 3-4 randuri, In al doilea rand 3-4 randuri, In concluzie 3-4 randuri, mai rezolvi 3-4 ex. la subiectul I si ai scapat . 3. Ramai cele 3 ore, daca ai vip-uri de politisti, avocati etc in ultimele 30 de minute se opresc camerele si calculatoarele, stai cu urechile pe calculator mai mult sa auzi cand nu mai fluiera ventilatoarele . BAFTA Quote