Jump to content
andrei98M

BAC ROMANA

Recommended Posts

In anii trecuti se mai stia ce se afla in urna din care se aleg subiectele la romana pentru bac. Are cineva idee din ce se va extrage anul asta? Fara comentarii stupide, doar de data asta....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic sa iei in considerare si ce s-a dat la simulari si ce au primit cei de la sesiunea speciala deoarece anul trecut de exemplu,au primit la simulare Ion si la bac li s-a dat tot Ion asa ca nimic nu-i sigur,orice poate sa pice.Si eu am bacul anul acesta si sper sa nu pice poezie.

 

 

 

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@andrei98M 1. 21lei carte de comentarii pentru bac la romana + 20lei variante bac pt. romana, nu te mai chinui cu "ce se da" :))

2. La subiectul II cu textul argumentativ sa respecti urmatoarele: In opinia/parerea mea 3-4 randuri, In primul rand 3-4 randuri, In al doilea rand 3-4 randuri, In concluzie 3-4 randuri, mai rezolvi 3-4 ex. la subiectul I si ai scapat :D

3. Ramai cele 3 ore, daca ai vip-uri de politisti, avocati etc in ultimele 30 de minute se opresc camerele si calculatoarele, stai cu urechile pe calculator mai mult :D sa auzi cand nu mai fluiera ventilatoarele =)).

BAFTA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×