Robert1995 Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 4 hours ago, n3curatu said: incerc sa inteleg postul tau daca e troll sau nu E un punct de vedere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 8 hours ago, Robert1995 said: E un punct de vedere. da dar sa zici ca mai bine iei 17.000 mii de nobi decat 1000 de oameni cu experienta este putin depasita afirmatia ta eu am in echipa juniori si am vazut diferenta dintr un senior si un junior exemplu pe care l-am mai scris aici este un newsletter simplu care pentru un junior i-a luat 5 zile iar unui senior 6 ore ( cel senior a folosit cateva tool-uri open source ) just saying sunt avantaje si dezavataje ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 (edited) gaddafi^^ Fuck me, uite ca avem si experti in organisational culture si corporate psychology. Am uitat ca Ro e tara expertilor in toate... ma aplec cu umilinta Edited July 6, 2017 by QuoVadis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddafi Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Best of the best Tu chiar compari nivelul din Romania cu cel din UK? Aici si un orb poate sa devina expert in organisational culture and blablabla, asa de praf suntem la acest capitol. Nici marile mutinationale indiferent de domeniu nu prea se chinuie sa implementeze mai nimic de genul in Romania, pentru ca nu au cu cine si nici rezultate nu sunt. Au de ales intre salari mici intr-o tara subdezvoltata din multe puncte de vedere si salari mari intr-o tara unde au cu ce si cu cine sa faca performanta. Iti inteleg atitudinea din moment ce ai studiat si lucrat doar in UK si imi recunosc greseala de a nu mentiona ca acele lucruri sunt valabile doar in frumoasa Romanie. @n3curatu In exemplul dat de tine team leaderul nu a gresit cu nimic? Stii clar ca un noob are niste limite si ii de astept diferente in timpul de executie. Dar totusi cineva ia dat acel task fara sa se asigure ca poate sa il faca intr-un interval decent de timp. Ii ca si cum te-ai pune sa tragi o semiremorca de 30 de tone cu un logan si dupa sa te plangi ca nu merge treaba cum trebuie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1995 Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 4 hours ago, n3curatu said: da dar sa zici ca mai bine iei 17.000 mii de nobi decat 1000 de oameni cu experienta este putin depasita afirmatia ta eu am in echipa juniori si am vazut diferenta dintr un senior si un junior exemplu pe care l-am mai scris aici este un newsletter simplu care pentru un junior i-a luat 5 zile iar unui senior 6 ore ( cel senior a folosit cateva tool-uri open source ) just saying sunt avantaje si dezavataje ... Eram sarcastic, poate de aici confuzia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 "Decat 4 scanduri si un cuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, asta e averea omuluiii..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...