WandW Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 Salut, am un iphone 6 ,blocat, nu stiu contul de email&parola icloud. Va rog sa imi dati cateva ideei. Platesc. Quote
albastrel Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 (edited) aici si iti trebuie doar imeiul succes! Edited September 9, 2017 by albastrel 1 1 1 Quote
Moderators Dragos Posted September 9, 2017 Moderators Report Posted September 9, 2017 (edited) Vorbește cu cel de la care îl ai să dezactiveze protecția icloud. Dacă e luat cu japca, vezi că iOS e destul de urât atunci când prinde net. Edited September 9, 2017 by Dragos Quote
QuoVadis Posted September 9, 2017 Report Posted September 9, 2017 (edited) 7 hours ago, albastrel said: aici si iti trebuie doar imeiul succes! Ai probat tu serviciile sau doar ce ti-a venit prima oara pe Google? Site puscat (facut acum 4 luni cu template la plesneala) cu reviews fake (sanchi, din "2014") si .:: ::. in titlu nu prea inspira incredere. LE: site-ul defapt e "reseller" de la indieni fomisti - nakshsoft.com - daca sfatuiti lumea, dati dracu' ceva bun, nu la plespneala... Edited September 10, 2017 by QuoVadis 1 Quote
albastrel Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 (edited) da este probat si vb destul de serios, nu iti cade mana daca dai 6 lei pentru un info GSX, dar am decodat la el si e ok, incerc sa dau aici ce e bun pentru altii.. Am uitat sa specific... greu gasesti preturi sub "piata" si daca tot i-am gasit pe acesti baieti, va spun si voua. In plus mi-a specificat daca am SERVICE, am reducere, ce altceva sa mai vreau? Edited September 10, 2017 by albastrel Quote
Guest Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Nu mai furati iPhone ba, ca platiti mai mult ca sa ii scoateti iCloud-ul decat face telefonul second hand. Iar dubiosenia aia de site de deblocare si alte cacaturi nu as putea sa o recomand nimanui, reviews fake, tema siteului cam dubioasa... Any Wrong Submitted IMEI In Any iPhone Unlock Service No Refund - Engleza pulii, e un site cu care vor sa faca afaceri, macar sa scrie informatia coerent in pula mea... Quote
albastrel Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Asa este cum spuneti voi, dar eu am oferit o solutie sau bineinteles daca nu vrea, exista placa de baza si cu touchID completa succes! Quote