Highman Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 Salut. Nu stiu daca stiti hack-ul de pe conQuiztdor de acum 4-5 ani, care avea baza de date cu intrebari si iti dadea raspunsul direct. Cunosc un tip Mas ter care acum 4 ani facuse primul program de genul, isi pusese licenta pe el si dupa o luna dupa ce-l cumparai, ti-l inchidea. Acum a facut si pentru triviador dar nu raspunde la mailuri. Are cineva idee cum se fac chestiile astea sau vinde cineva ? Aici vedeti clip sa vedeti despre ce vorbesc. https://youtu.be/aY7U5je-0Bo Quote
Nytro Posted December 8, 2017 Report Posted December 8, 2017 Un tip Slick facuse acel program (Conquistador killer) si era admin aici pe forum. Se poate face acel program si pentru alte jocuri de acel gen. Daca il cumparai, il putea si crackui si nu te mai interesa de licenta lui, nu? Quote
Highman Posted December 8, 2017 Author Report Posted December 8, 2017 Daca nu ma insel, era putin mai schimbat, dar da, pe acelas proces rula programul. Quote
Moderators Dragos Posted December 9, 2017 Moderators Report Posted December 9, 2017 (edited) La prima prima versiune de hack pentru ConQUIZtador, un user de pe forum a decriptat swf-ul şi a demonstrat că în momentul când se trimiteau întrebările, se trimitea şi răspunsul într-o variabilă pe care scriptul o lua şi afişa (link). Când a apărut ConQUIZtador Killer, staff-ul ConQUIZtador a reparat deja bug-ul să se trimită răspunsul o dată cu întrebarea, el trimiţându-se la final pentru a verifica răspunsurile userilor. Slick a făcut o aplicaţie care timp de câteva zile a stat şi a învăţat întrebările şi răspunsurile de la sute, poate mii, de jocuri, astfel încât să aibă cât de cât o bază de date stabilă, dar nu avea cum să fie completă, mai ales că era locală. Din ceea ce pot vedea în video-ul amicului tău, modul de funcţionare e oarecum identic cu CQ Killer, are o bază de date în care caută întrebarea pentru răspuns şi, dacă nu ştie întrebarea, atunci o salvează undeva centralizat. Edited December 9, 2017 by Dragos Quote
Highman Posted December 13, 2017 Author Report Posted December 13, 2017 Si ai idee daca cineva poate face un program de genul contra cost? Stie cineva cum se poate crackui licenta de la program sa nu mai am timp limitat o luna de catre el? Multumesc mult Quote
Byte-ul Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 28 minutes ago, Highman said: Stie cineva cum se poate crackui licenta de la program sa nu mai am timp limitat o luna de catre el? Multumesc mult Trimite executabilul pe PM. Quote
nein Posted December 17, 2017 Report Posted December 17, 2017 18 minutes ago, Byte-ul said: Trimite executabilul pe PM. auzi , ma poti ajuta si pe mine cu un executabil .. deoarece e un hack de la cs go (aimwre.net ) si are logare pe emaill .. + hwid .. nu stiu cum sa fac bypass de licenta sa nu mai verifice online..?! sau eu stiu cum ca update-urile le posteaza ei .. eu doar sa trec peste login ala 1 Quote
claudiu0015 Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Ati gasit un hack functionabil pentru Triviador ca m-ar interesa sa cumpar dar sa fie pentru perioada nelimitata. 1 Quote
3xp10i71nj3c7 Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 @claudiu0015 trimite executabilul, o sa incerc sa til crackuiesc eu Quote
zeropoint Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 e apk sau app daca nu ma insel nu exe Quote
3xp10i71nj3c7 Posted March 24, 2018 Report Posted March 24, 2018 trimitel apk .. e si mai simplu, se poate decompila Quote
mfab2002 Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Buna ziua! As dori si eu un hack pentru Triviador Romania! Ma poate ajuta cineva? Va multumesc din suflet! 1 Quote