CashOverflow Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 (edited) Salutare, am 4 developeri freelanceri angajati care lucreaza pentru mine, toti 4 detin cate un secret al companiei mele, problema e ca nu doresc ca ei sa se cunoasca intre ei, dar sa poata lucra toti in acelasi repository, sunt sun un incepator in utilizarea sistemului git (github). Cum as putea sa am 4+ programatori care sa colaboreze intre ei fara ca ei sa se cunoasca ... am incercat sa le zic sa isi schimbe configul de la git (dar nu merge, se gaseste mereu unu care greseste). cum se poate lucra anonim in repository git ? Edited February 20, 2018 by CashOverflow Quote
brdan18 Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 Ai companie nebunule Lasa-i sa se cunoasca si plateste-i la fel nu fi bulan' Organizeaza-le un team building :))) 1 Quote
CashOverflow Posted February 20, 2018 Author Report Posted February 20, 2018 21 minutes ago, brdan18 said: Ai companie nebunule Lasa-i sa se cunoasca si plateste-i la fel nu fi bulan' Organizeaza-le un team building :))) nu sunt neparat bani problema principala, e vorba de ideee si de usurinta cu care o pot applica direct daca ar cunoaste toate secretele o singura persoana Quote
BogdanNBV Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 (edited) Daca au acces la acelasi repository trebuie sa fie foarte prosti sa nu se prinda care-i ideea. Nu le mai spune secrete. Pune-i sa semneze ceva de confidentialitate. Cum vrei tu ca mai multi oameni colaboreze daca n-au voie sa vorbeasca intre ei? Daca bucatile n-au legatura intre ele, fa cate un repository separat. Edited February 20, 2018 by BogdanNBV Quote
gaddafi Posted February 20, 2018 Report Posted February 20, 2018 (edited) Cum dormi noaptea cand stii ca ar putea sa iti fure ideea? Meanwhile at the HQ Edited February 20, 2018 by gaddafi 1 Quote
Technetium Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 (edited) On 2/20/2018 at 2:25 PM, CashOverflow said: Salutare, am 4 developeri freelanceri angajati care lucreaza pentru mine, toti 4 detin cate un secret al companiei mele, problema e ca nu doresc ca ei sa se cunoasca intre ei, dar sa poata lucra toti in acelasi repository, sunt sun un incepator in utilizarea sistemului git (github). Cum as putea sa am 4+ programatori care sa colaboreze intre ei fara ca ei sa se cunoasca ... am incercat sa le zic sa isi schimbe configul de la git (dar nu merge, se gaseste mereu unu care greseste). cum se poate lucra anonim in repository git ? Deci incepator pe github, dar ai 4 aplaudaci care lucreaza pentru tine? Pune mana si invata si nu mai aduce toate idioteniile si cacaturile aici. Plm, nu suntem UNICEF! Hotu' striga hotu'! Edited February 23, 2018 by Technetium Quote