crs12decoder Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 well.. e simpla ideea da' kiar utila daca vrei sa vezi ce face un user pe net.. adica daca majoritatea site-urilor apar pe google atunci e clar ca si dupa id-uri puteti afla detalii picante despre pers. pe google.. doar bagati id-ul folosit si vedeti rezultatele:puteti incepe cu al meu crs12decoder(anyway.. va rog sa nu le bagati in seama pe cele mai veki de 1 an.. e doar.. kinky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puskin Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Wooowwww tareeeeeeeeeeMersi mult chiar aveam nevoie de tutorialu astaNu mai posta te rog pe net sa nu devina detectabila metoda!!!!!Kenpachi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 sfinte.. ce copii daca nu-ti convine nu citi si gata... s-a scris cumva despre asta pe undeva sau nu stiu eu? si ce dak e ceva extrem de simplu/noobish... zi-mi tu o metoda exxxtrem de cul prin care poti sa afli vreun detaliu despre un id rapid si eu sterg postu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 nu-i vorba de cul, e vorba doar ca e extreem de evidentPe de alta parte sunt multi carora nu le trece prin cap sa dea un google: vezi milioanele de intrebari "cum fac" de prin forum. P-aia ii ajuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyshka Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Sincer acest lucru il stiu de cand mi-am bagat net ... adika 6 ani ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 si eu il stiu de cand exista google.. arata-mi unde mai apare "tutorialu" asta si eu il sterg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CapitziY Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Gata ma ce va tot luatzi de el, cei care stiti acesti lucru fitzi mandri ca stiti asta de mult timp si cei care nu stiu afla acuma.Zicetzi ms ca nu face posturi de cacat cum am mai vazut pe forum de genu "Vreau sio eu un program de spart parola la yahoo" si alte cereri tampite.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 mdah,pana si eu stiam asta:|adik daca eu stiam asta...cred ca sunt mai bengos ca bill gates...nu?edit: mai fac asta ca sa vad daca mi se afiseaza parola pe undeva..mai stii:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRcrispy Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 well.. e simpla ideea da' kiar utila daca vrei sa vezi ce face un user pe net.. adica daca majoritatea site-urilor apar pe google atunci e clar ca si dupa id-uri puteti afla detalii picante despre pers. pe google.. doar bagati id-ul folosit si vedeti rezultatele:puteti incepe cu al meu crs12decoder(anyway.. va rog sa nu le bagati in seama pe cele mai veki de 1 an.. e doar.. kinky Am aflat deja ceva Data na?terii: 27 octombrie 1987Vârsta: 21Sex: F Esti fata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 daca te gandeai de 2 ori inainte .. ca sa arate a tutorial puneai un titlu gen "google secrets" si te apucai sa cauti sa descoperi si sa scrii toate facilitatile care le ai pe google ... cum ar fi: sa scrii formule chimice si ei sa-ti dea reactia , sa faci operatii matematice , sa transformi din metri in yarzi de ex. , sa vezi cat e ora nustiu unde si toate servicii ale google-ului nu alte siteuri sau mrg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 Am aflat deja ceva Data na?terii: 27 octombrie 1987Vârsta: 21Sex: F Esti fata ?nu.. doar nu crezi ca-mi dau date reale pe net ce cacat .. am bagat la deruta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nubz0r Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 chiar nu imi trecea prin cap asa ceva gj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waingro Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 aia cu .. nimeni nu se duce pe goole.. e purul adevar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Despre Crs12decoderData nasterii: 12.09.1981Localitate: TG-JIUTara: RomaniaPai e asemanatoare chestia cu tutorialul facut de Nemessis cu adresele de e-mail, doar ca a lui Nemessis e mult mai consistent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangsterLee Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 stai ca o sa prind o caramida la mana sa ma dau cu pieptu in ea(si nu invers!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystake Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 si cateodata merge si daca cautatzi ipul pe google .. va arata siturile vizitate dar nu merge chiar mereu depinde ce siteuri viziteaza persoana cu ip repspectiv.. incercati ip: 89.37.70.64 si puteti sa si verificati ip respectiv cu ajutorul siteurilor:Internet Police | Security portal making The Internet a safer placeThe Web's Largest Community Tracking Online Fraud & Abuse | Project Honey PotWelcome to RIPE.NET Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...