TWISTEDM_ Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 (edited) Salut, numele meu este Gabi as dori sa aflu cat mai multe detalii/indrumari/ajutor despre deschiderea unui joc pe android/ios, totodata as dori o persoana care are habar in domeniul respectiv (developer), deoarece as vrea fac o investitie in cadrul acesteia, si desigur daca as mai putea avea o cerere rog seriozitate. Sper ca am postat unde trebuie multumesc pentru timpul acordat o zi/seara frumoasa. Edited July 4, 2018 by TWISTEDM_ Quote
theandruala Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 (edited) >faci jocul >postezi pe gplay >ai un joc pentru Android. >postezi pe apple store >te rogi sa fie acceptat >ai joc pentru ios Edited July 5, 2018 by theandruala Quote
QuoVadis Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 (edited) 7 hours ago, TWISTEDM_ said: as dori sa aflu cat mai multe detalii/indrumari/ajutor Quote totodata as dori o persoana care are habar Quote si desigur daca as mai putea avea o cerere rog seriozitate Gabi, pentru tine avem un singur lucru de oferit: Succes! Edited July 5, 2018 by QuoVadis 1 Quote
TWISTEDM_ Posted July 5, 2018 Author Report Posted July 5, 2018 Cand vad oameni ca tine @QuoVadis imi vine sa iti iau familia in.. pentru ca nu te.au crescut cum trebuie amice, pur si simplu am pus o intrebare, puteai sa te abtii daca nu vroiai sa oferi un ajutor daten sange de somalez sarac ce esti cu jegurile astea de replyuri ca pe .tk. @theandruala crezi ca exista vreo persoana care este dispusa sa faca o colaborare la un astfel de proiect? Quote
theandruala Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 (edited) 10 minutes ago, TWISTEDM_ said: Cand vad oameni ca tine @QuoVadis imi vine sa iti iau familia in.. pentru ca nu te.au crescut cum trebuie amice, pur si simplu am pus o intrebare, puteai sa te abtii daca nu vroiai sa oferi un ajutor daten sange de somalez sarac ce esti cu jegurile astea de replyuri ca pe .tk. @theandruala crezi ca exista vreo persoana care este dispusa sa faca o colaborare la un astfel de proiect? Ceri ajutor dar daca te injura, il iei la pula. Da-i drumu' si invata android.Vrei de toate "moak", dar n-ai fost in stare sa scrii corect. Edited July 5, 2018 by theandruala Quote
QuoVadis Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 58 minutes ago, TWISTEDM_ said: Cand vad oameni ca tine @QuoVadis imi vine sa iti iau familia in.. pentru ca nu te.au crescut cum trebuie amice, pur si simplu am pus o intrebare, puteai sa te abtii daca nu vroiai sa oferi un ajutor daten sange de somalez sarac ce esti cu jegurile astea de replyuri ca pe .tk. @theandruala crezi ca exista vreo persoana care este dispusa sa faca o colaborare la un astfel de proiect? Eu ti-am raspuns in masura direct proportionala cu cerintele tale si anume: - analfabet, te ucide limba romana - fara bune maniere, nici un "va rog", doar "as dori" ca un pitiponc conceput initial pentru alocatie dar caruia ii se spune ca lumea se invarte in jurul lui - ai tupeu jegos sa spui ca vrei sa afli cat mai multe detalii, indrumari, ajutor (deci habarnist) dar apoi spui ca "doresti" o persoana care are habar. Pai daca tu esti habarnist cum pula calului ai habar daca cineva iti zice prostii sau chiar stie ce vorbeste? Doar ca spui ca doresti lucrul asta inseamna ca ii si elimina pe toti habarnistii care isi dau cu parerea? cat de neted iti e creierul? - "rog seriozitate": vezi punctul de mai sus + nu esti in ziare la matrimoniale Dar esti mult prea ingust la minte sa intelegi toate astea din cate vad in a doua ta postare Quote
wikedx Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 20 minutes ago, QuoVadis said: Eu ti-am raspuns in masura direct proportionala cu cerintele tale si anume: - analfabet, te ucide limba romana - fara bune maniere, nici un "va rog", doar "as dori" ca un pitiponc conceput initial pentru alocatie dar caruia ii se spune ca lumea se invarte in jurul lui - ai tupeu jegos sa spui ca vrei sa afli cat mai multe detalii, indrumari, ajutor (deci habarnist) dar apoi spui ca "doresti" o persoana care are habar. Pai daca tu esti habarnist cum pula calului ai habar daca cineva iti zice prostii sau chiar stie ce vorbeste? Doar ca spui ca doresti lucrul asta inseamna ca ii si elimina pe toti habarnistii care isi dau cu parerea? cat de neted iti e creierul? - "rog seriozitate": vezi punctul de mai sus + nu esti in ziare la matrimoniale Dar esti mult prea ingust la minte sa intelegi toate astea din cate vad in a doua ta postare Meriti ars pe cruce pentru poze d-alea cu femei in pula goala. Quote
QuoVadis Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 1 minute ago, wikedx said: Meriti ars pe cruce pentru poze d-alea cu femei in pula goala. Dau vina pe @aelius, mentorul meu 4 Quote
aelius Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 9 hours ago, wikedx said: Meriti ars pe cruce pentru poze d-alea cu femei in pula goala. Iti este necaz ca e mai dotata ca tine :)))))))) 1 2 Quote
.Breacker Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 11 hours ago, wikedx said: Meriti ars pe cruce pentru poze d-alea cu femei in pula goala. La ce barbati sunteti voi in ziua de azi, aia te bate si te fute in acelasi timp. 2 Quote