Ossian Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 Salutare, daca va intereseaza lifetime account pe lynda unde aveti acces la o gramada de tutoriale and shit https://rocketr.net/buy/42949b0079de Nu e chiar free, dar 10 lei... dupa ce efectuati plata va trimite un mail cu credentiale, dupa care le puteti schimba daca doriti. 1 1 Quote
QuoVadis Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 "Lifetime" e rahat pe batz. Tot ceea ce Lynda (LinkedIn for Learning) opereaza e pe baza de subscriptie. Atat timp cat cineva plateste, accesul continua. Cand nu mai platesc, esti pa. Quote
Ossian Posted November 2, 2018 Author Report Posted November 2, 2018 man, eu am dat aia 10 lei , one time payment, si nu mi-a taiat nimeni accesu, nu e pe baza de subscriptie Quote
QuoVadis Posted November 2, 2018 Report Posted November 2, 2018 Eu ti-am zis cum opereaza Lynda (Microsoft) serviciul respectiv. 10 lei e suma de nimic, intradevar, doar imi exprimam repulsia fata de "lifetime". Care inseamna ca vei avea access la serviciul respectiv si peste 50 ani ceea ce e o mare tampenie. Mai toate conturile obtinute ilegal si vandute pe net au astfel de vrajeli doar ca sa atraga cumparatori. In momentul de fata Lynda (Microsoft) nu vand pachete de reseller si sa fie "lifetime", poti cumpara pe echipe mari si coporate dar totul e pe baza de subscriptie. Quote
Ossian Posted November 2, 2018 Author Report Posted November 2, 2018 da, probabil, am uitat sa mentionez ca is conturi facute pe vapor, nustiu daca au fost furate sau ce o lucrat ala care le vinde, dar in alta ordine de idei, io zic ca pt cine e interesat , merita aia 10 lei Quote
Active Members SynTAX Posted November 3, 2018 Active Members Report Posted November 3, 2018 Fara 10 lei. Quote
Ossian Posted November 3, 2018 Author Report Posted November 3, 2018 well, daca poate romanu sa faca un shmen pt orice, de ce nu. gg Quote
Active Members SynTAX Posted November 3, 2018 Active Members Report Posted November 3, 2018 17 minutes ago, Ossian said: well, daca poate romanu sa faca un shmen pt orice, de ce nu. gg Intr-adevar, ceea ce ai recomandat tu, nu este un "shmen". Va mai suportati? Quote
Ossian Posted November 3, 2018 Author Report Posted November 3, 2018 1 minute ago, SynTAX said: Intr-adevar, ceea ce ai recomandat tu, nu este un "shmen". Va mai suportati? adica ce vrei sa spui? Quote
Active Members SynTAX Posted November 3, 2018 Active Members Report Posted November 3, 2018 Nimic, imi cer scuze ca am inceput aceasta conversatie. ON: Puteti alege oricare din variante, a mea este valabila 6 luni. Dupa care, urmati pasii din nou. Quote