Kuro Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 (edited) Salut, Caut un programator sa imi faca un script (social network) , ceva simplu . Il dezvoltam in timp. Fara preturi piperate PM pentru mai multe detalii Edited February 28, 2019 by Kuro Quote
iulik Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Salut ! E de bun simt sa citesti regulamentul cand intri pe / intr-o comunitate, astfel ai fi aflat ca posturile de genul "vand / caut / schimb / cumpar" se posteaza doar pe forumul RST MARKET si ai nevoie de minim 50 de posturi pentru a posta acolo. Acele 50 de posturi sunt necesare, deoarece potentialii freelanceri ar putea sa se uite peste ce ai mai postat, si si-ar face o mica idee despre ce fel de persoana esti. Cu placere. 2 Quote
Kuro Posted February 28, 2019 Author Report Posted February 28, 2019 8 minutes ago, iulik said: Salut ! E de bun simt sa citesti regulamentul cand intri pe / intr-o comunitate, astfel ai fi aflat ca posturile de genul "vand / caut / schimb / cumpar" se posteaza doar pe forumul RST MARKET si ai nevoie de minim 50 de posturi pentru a posta acolo. Acele 50 de posturi sunt necesare, deoarece potentialii freelanceri ar putea sa se uite peste ce ai mai postat, si si-ar face o mica idee despre ce fel de persoana esti. Cu placere. Imi cer scuze pentru asta Quote
cikek Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Ce inseamna preturi piperate? 1 1 Quote
Active Members MrGrj Posted March 1, 2019 Active Members Report Posted March 1, 2019 11 hours ago, Kuro said: Fara preturi piperate Preturi dulci-acrisoare primiti? Oferta de martisor: iei o muie si primesti doua cadou. Quote
UnixDevel Posted March 1, 2019 Report Posted March 1, 2019 13 hours ago, Kuro said: Salut, Caut un programator sa imi faca un script (social network) , ceva simplu . Il dezvoltam in timp. Fara preturi piperate PM pentru mai multe detalii Vezi ca exista https://codecanyon.net/item/socialite-laravel-social-network-script/17553328 pe code canyon , build with laravel , clean code , daca vrei ceva pe python https://github.com/vitorfs/bootcamp 1 Quote