unic Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Recent am vopsit bara de la masina si a sarit vopsea si pe alte elemente ale masini, plastic, far, etc am fost la spalatorie auto si baiatu de acolo mi-a cerut o gramada de bani sa imi stearga vopseaua si mi-a aratat ca se poate sterge, a luat o carpa si a pus o solutie si vopseaua sa sters, aveti idee ce solutie a folosit ? (cu diluant si benzina am incercat si nu merge) Quote
.Breacker Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 Spala cu benzina si usuca cu bricheta... 1 3 Quote
gaddafi Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 2 hours ago, unic said: Recent am vopsit bara de la masina si a sarit vopsea si pe alte elemente ale masini, plastic, far, etc am fost la spalatorie auto si baiatu de acolo mi-a cerut o gramada de bani sa imi stearga vopseaua si mi-a aratat ca se poate sterge, a luat o carpa si a pus o solutie si vopseaua sa sters, aveti idee ce solutie a folosit ? (cu diluant si benzina am incercat si nu merge) "Timp ideal de uscare este de 24-48 de ore într-un mediu cu temperatura de 20 de grade Celsius." https://www.mygarage.ro/ghiduri-si-tutoriale/94239-ghidul-micului-vopsitor.html Cand ai fost la spalatorie? Cand ai incercat tu? Diluant nitro, alcool izopropilic ai incercat? Era cumva pasta de polisat? 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted April 8, 2019 Active Members Report Posted April 8, 2019 Paint transfer Quote
aelius Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 nitrodiluant. vopseaua aplicata de tine nu a fost supusa unui tratament termic si se da jos usor. Mare atentie la faruri, incearca pe muchia interioara (cea de sus, de sub capota) cu putin nitrodiluant inainte...doar sa nu ai surprize. Unele plasticuri sunt dizolvate. @OKQL ala nu e paint transfer la el. Vopseaua nu e transferata in urma frecarii. 1 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted April 16, 2019 Active Members Report Posted April 16, 2019 On 4/9/2019 at 12:10 AM, aelius said: nitrodiluant. vopseaua aplicata de tine nu a fost supusa unui tratament termic si se da jos usor. Mare atentie la faruri, incearca pe muchia interioara (cea de sus, de sub capota) cu putin nitrodiluant inainte...doar sa nu ai surprize. Unele plasticuri sunt dizolvate. @OKQL ala nu e paint transfer la el. Vopseaua nu e transferata in urma frecarii. Da man, ai avut dreptate, acum m-am intalnit cu cineva de nota 10+, tre' avut grija la faruri si la chedere 1 Quote
unic Posted May 26, 2019 Author Report Posted May 26, 2019 Multumesc mult baieti, am rezolvat problema cu acetona Quote