CODEX Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Presupunem ca aveti deja instalata ultima versiunde de Mozilla Firefox in folderul c:\Program Files\Mozilla Firefox\Puteti programa vizitarea unui site la o anumita data si ora sau periodic intr-o anumita zi a saptamanii sau a lunii la o anumita ora. Acest lucru este deosebit de util spre exemplu daca un prieten va roaga sa vizitati un anumit site si nu aveti timp la dispozitie in prezent. Un alt exemplu util ar fi deschiderea paginii web a ziarului favorit la ora pauzei de pranz (cu aceasta ocazie va aduceti aminte ca este ora de masa, si in acelasi timp evitati sa navigati pe internet in scop personal in timpul programului).Sa trecem la treaba. Presupunand ca, in fiecare zi lucratoare, doriti ca la ora 13:00 sa se deschida pagina www.rstcenter.com , va trebui sa deschideti command prompt [CMD] -> (Start, Run, cmd, Enter) si sa scrieti urmatoarea comanda: at 13:00 /every:M,T,W,Th,F c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox www.rstcenter.comPentru a fi mai usor, puteti selecta comanda de mai sus, click dreapta, copy si paste in fereastra de command prompt si enter. Verificat pe Windows XP cu Firefox 2.0. Pentru a va fi mai usor si pentru a nu fi nevoiti de fiecare data sa folositi modul command prompt, puteti pune aceasta comanda intru-un fisier .bat pe care sa-l editati cu notepad si ulterior sa-l rulati. Aici gasiti pentru download fisierul run.bat contine comanda descrisa mai sus. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robyz Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 si cum fac cand vreau sa anulez aceasta comanda, adica sa nu mai imi deschida deloc pagina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
escalation666 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Daca te uiti prin Administrative Tools -> Task Scheduler (Vista) sau System Tools->Scheduled Tasks(XP) ai sa vezi acolo toate joburile care sunt programate sa ruleze la un anumit moment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActionBoy Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 ma intreb daca poate fi folosit acest thingie impreuna cu alte scripturi si chestii pt site-urile acelea pe care trebuie sa le vizitezi ca sa faci bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RzVndeN Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Explicati-mi va rog cum sa dezactivez asta, nu mai vreau sa-mi intre pe site si nu gasesc unde sa intru ca sa anulez.p.s. : am xp!mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xteutzu Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 daca te uiti prin administrative tools -> task scheduler (vista) sau system tools->scheduled tasks(xp) ai sa vezi acolo toate joburile care sunt programate sa ruleze la un anumit moment. esti orb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RzVndeN Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 N-am gasit ce a scris el acolo, eu am postat pentru a explica cineva mai detaliat.Si nu, nu sunt orb! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adonis Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Control Panel / Performance and Maintenance / Scheduled TaskssauControl Panel / Scheduled Tasks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Doamne.. da-i minte...Start>all programs > accessories > system tools > scheduled tasks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitatoru123 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 ma intreb daca poate fi folosit acest thingie impreuna cu alte scripturi si chestii pt site-urile acelea pe care trebuie sa le vizitezi ca sa faci bani Foarte buna ideea, ar trebui incercata desi cred ca ar merge:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SympleBoy22 Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 De cand merge sa copiezi sau sa pastezi ceva in CMD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acelasi Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Click dreapta -> Mark, selectezi ce vrei si apoi click dreapta. (pentru copiat) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...