Moderators Dragos Posted August 9, 2019 Moderators Report Posted August 9, 2019 Salutări, Firma unde lucrez caută oameni în Brașov pe partea de Technical Support Engineer, Tier 2. E ideal (dar nu obligatoriu) dacă aveți cunoștințe în următoarele domenii: Active Directory, LDAP, GPO, DHCP, DNS Single Sign-On, SAML, OpenID, WS-Fed experiență cu aplicații cloud precum Salesforce, Workday, Box, G Suite, etc. Se oferă: o lună de training pentru învățarea produsului și metodelor de troubleshooting asigurare medicală privată contract pe perioadă nedeterminată Dacă sunteți interesați sau aveți întrebări, lăsați-mi un PM. 1 Quote
jreister Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 Cred ca ar fi util sa mentionezi si orasul. 2 Quote
Active Members SynTAX Posted August 10, 2019 Active Members Report Posted August 10, 2019 Cred ca ar fi util sa incepi sa iti folosesti creierul. 2 Quote
Moderators Dragos Posted August 10, 2019 Author Moderators Report Posted August 10, 2019 7 hours ago, jreister said: Cred ca ar fi util sa mentionezi si orasul. E în titlu locația. Am adăugat-o acum și în postare. Quote
Zatarra Posted August 11, 2019 Report Posted August 11, 2019 @Dragos - Ce mai faci maestre.. chiar azi ma gandeam la tine - nu ai mai vazut nici un semn de la revolutie Quote
Moderators Dragos Posted July 31, 2020 Author Moderators Report Posted July 31, 2020 Up, se cauta si in Constanta, pe langa Brasov. Quote