Hertz Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Cu acest script puteti trimite emailuri anonime cu ajutorul unui form din siteul vostru. <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td> Name:<input type="text" value="nume" name="nume" size="20"> Email:<input type="text" value="email" name="email" size="20"> Subject:<input type="text" value="subiect" name="subiect" size="20"> Send to:<input type="text" value="cine@ce.ro" name="mailto" size="20"> Message:<textarea name="message" cols="30" rows="6"></textarea> <input type="submit" name="submit" value=" Send "></td></tr></table></form> <?php $mailto = "$mailto"; $subject = "$subject"; $msg = ereg_replace("\\\'", "'", $message); $msg = ereg_replace('\\\"', "\"", $msg); $message1 = "From: $name\nemail: $email\nmessage:\n$msg1"; mail($mailto, $subject, $msg, "From: $email\r\nReply-to: $email\r\n"); echo("Emailul tau a fost trimis la $mailto!"); ?> Quote
Hellbound Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Frate mi-am pus acest script intr-un fisier .php si il urc pe host apoi cand intru in fisier imi apare doar pentru codu asta <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>Name:<input type="text" value="nume" name="nume" size="20">Email:<input type="text" value="email" name="email" size="20">Subject:<input type="text" value="subiect" name="subiect" size="20">Send to:<input type="text" value="cine@ce.ro" name="mailto" size="20">Message:<textarea name="message" cols="30" rows="6"></textarea><input type="submit" name="submit" value=" Send "></td></tr></table></form>Nu si cel care e important <?php$mailto = "$mailto";$subject = "$subject";$msg = ereg_replace("\\\'", "'", $message);$msg = ereg_replace('\\\"', "\"", $msg);$message1 = "From: $name\nemail: $email\nmessage:\n$msg1";mail($mailto, $subject, $msg, "From: $email\r\nReply-to: $email\r\n");echo("Emailul tau a fost trimis la $mailto!");?>Deci ca sa inteleg bine cu acest script fac un fisier sau 2 ? La 2 fisiere ma refer adika primu script ( index.html) iar al 2 mail.php ? asa ? Am incercat si cu 1 si cu 2 si tot nu a mers in browser imi apare la sursa doar cel html ... cel php nu Quote
MafiotuL Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 In sursa fisierului nu o sa vezi niciodata scriptul php... Scriptul PHP este executat pe server, si ce vezi tu in sursa este rezultatul lui in HTML. Quote
Ryuk Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Mi se par niste franturi aiurea dintr-un script . Unde incepe form ? exista doar tagu de inchidere </form> Daca php-u are register_globals off ceea ce se intampla de la 4.2 incoace trebuie modificat putin, $mailto = $_POST['mailto']; asa la toate .La input folosesti 'nume' in script ai $name , $message1 il ai acolo dar nu-l folosesti in functia mail() . Doar hostu si Kenpachi sau moubik pot sa confirme iti va face ca mailu sa ajunga la inbox mai ales ca nu folosesti alte headere cand trimiti mailu . Quote
Guest Kenpachi Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 headerul e prea simplu deci slabe sanse sa ajunga in inbox si functioneaza numai pe register globals on scriptu. 100% dreptate ryuk. Quote
puskin Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Daca tot veni vorba m-am gandit sa postez un e-mailer f. simplu si care lucreaza fff.bine, este format din doua fisiere:-contact.php--editorul de email-sendeail.php--email sendertrebuie puse in acelasi directorHostingul trebuie sa aiba portul 25(smtp) deschisMerge si de pe lx.roCum il folositi:Accesati http://[hostultau]/[dir]/contact.php scrieti mail-ul dati "send".Se poate folosi si ca scam page daca il modificati sau adaugati campuri si functii $_Nu am lucrat la partea grafica...90% right to Inbox...http://rapidshare.com/files/131361196/contact.php.htmlhttp://rapidshare.com/files/131361360/sendeail.php.html Quote
paxnWo Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 @puskin : Error-Please use a FTP Client: Monday, July 21, 2008, 9:13 pmString error: ce faci ? ( lol@yahoo.com )Data row:Text info:ce faci ?89.xxx.xxx.xxError 405 Connection AbortedPlease use a FTP clientnu inteleg natura acestei erori. ce trebuie sa ii fac ? Quote
puskin Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 acolo bagi ce vrei tu sa-ti arate dupa ce trimiti mail-ul...l-am lasat asa pt. ca a fost folosit la o pagina de web-ftp...daca intelegi Quote
Hellbound Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 L-oi fi lasat tu u asa dar tot nu functioneaza ... Quote
begood Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 L-oi fi lasat tu u asa dar tot nu functioneaza ...voi ati verificat asta "Hostingul trebuie sa aiba portul 25(smtp) deschis" ? Quote
Caracal Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 L-oi fi lasat tu u asa dar tot nu functioneaza ...ba merge si chiar f bine ajung in inbox Quote
rair Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Ce a pus hertz prim data sunt sigur ca nu merge.Trebuie modificat.<?php print"<form action='mail.php' method='post' name='mail'><table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0'><tr><td> Name:<input type='text' value='nume' name='nume' size='20'> Email:<input type='text' value='email' name='email' size='20'> Subject:<input type='text' value='subiect' name='subiect' size='20'> Send to:<input type='text' value='cine@ce.ro' name='mailto' size='20'> Message:<textarea name='message' cols='30' rows='6'></textarea> <input type='submit' name='submit' value=' Send '></td></tr></table></form>";$mailto=$_POST['mailto'];$subject=$_POST['subject'];$msg =$_POST['message']; $msg=str_replace('"'," ",$msg);$subject=str_replace('"'," ",$subject);$mailto=str_replace('"'," ",$mailto);mail($mailto, $subject, $msg) or die("mesaj netrimis");echo "mesaj trimis";?>Hostu unde il pui tre s aiba permisa optiunea de trimiter mailuri si merge SIGUR. Quote
lamest Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 intrebare : cum se pot modifica headerele pt ca mailu sa ajunga in inbox ? aceeasi chestie e valabila si la mass mail ? Quote
cristi_c6 Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 mie mia mers asa cum a fost .... postat de puskin Quote
puskin Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 sigur ca merge..testat 100% altfel nu mai postam Quote
rair Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 intrebare : cum se pot modifica headerele pt ca mailu sa ajunga in inbox ? aceeasi chestie e valabila si la mass mail ?Cu scriptu simplu asa cum este am pus pe 6te.net (ca inainte avea si subdomenii free) am trimis mail la mine dirct in inbox from apache Quote
Hellbound Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 ce hosturi au deschis portul 25(smtp) dati-mi cateva exemple free... eu am testat pe evonet si nu a mers... Quote
Hertz Posted July 24, 2008 Author Report Posted July 24, 2008 lx parca are .. lx sau as ..nu mai stiu exact.Ia si tu hosturile free si scaneaza-le sa vezi ce porturi au deschise Quote