Nytro Posted January 6, 2020 Report Posted January 6, 2020 "Sistemul este la Administrația Străzilor, deja avem montate camere în câteva intersecții din Capitală. Sistemul are trei rețele neuronale, prima depistează tipul autovehiculului, a doua numărul de pe plăcuțele de înmatriculare, si în baza de date, prin OCR-izare, se scrie fiecare număr de înmatriculare depistat pe camere. Acest sistem transmite unui centralizator dacă are vinieta plătită, dacă are normă de poluare sub normele impuse și decide mai departe emiterea proceselor de sancțiune, trimiterea lor și urmărirea plății. Putem avea și contestații, noi avem și filmulețele cu probele. Nu avem abateri", a explicat acesta. Articol complet: http://mobile.hotnews.ro/stire/23582705 Cred ca va dati seama la ce ma refer 1 1 1 Quote
Guest Posted January 6, 2020 Report Posted January 6, 2020 Am si eu de facut o obiectie in prostia mea, faza cu OCR-izarea stiu ca nu e infailibila, s-au gandit la treaba asta? O litera prinsa prost si arzi pe altcineva... O sa mearga la fel de bine ca site-ul edu cand e bacul si evaluarea nationala? Quote
Zatarra Posted January 7, 2020 Report Posted January 7, 2020 13 hours ago, Wav3 said: Eu sunt gata 2 Quote