GabrielRo Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 (edited) 6 hours ago, spider said: boti rusi... fmm de pidari " mjy-dr.-adrian-cacoveanu-vinovaii-pentru-starea-de-fapt-in-pandemie" nici sa scrieti corect nu stiti. Edited February 15, 2023 by GabrielRo 1 Quote
shitshow Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 ce patis bre mai ia un booster ca te-ai zdruncinat di tat CDC Aware Of Reports Of 'Debilitating Illnesses' After COVID-19 Vaccination: Official CDC și FDA recunosc, într-o declarație comună: rapelurile anti-Covid pot declanșa incidente de accident vascular cerebral Quote
Raniyah Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 Ieri am citit că vaccinul COVID poate îngroșa sângele și provoca hipertensiune arterială și atacuri de cord. De asemenea, unii membri ai familiei mele au avut brusc atacuri de cord, tensiune arterială ridicată și probleme de paralizie. Deci, am bănuit că ar putea fi adevărat. A întâmpinat cineva aici astfel de probleme recent Quote
Nytro Posted February 24, 2023 Report Posted February 24, 2023 Eu am 3 doze de vaccin si din cauza lui am murit de vreo 2 ori. Quote
Moderators Dragos Posted February 24, 2023 Moderators Report Posted February 24, 2023 5 hours ago, Raniyah said: Ieri am citit că vaccinul COVID poate îngroșa sângele și provoca hipertensiune arterială și atacuri de cord. De asemenea, unii membri ai familiei mele au avut brusc atacuri de cord, tensiune arterială ridicată și probleme de paralizie. Deci, am bănuit că ar putea fi adevărat. A întâmpinat cineva aici astfel de probleme recent Depinde acum daca au avut alte probleme medicale. Am avut un caz in familie si i s-a recomandat de medic sa nu faca vaccinul. Quote