Jump to content
archerise

Caut documentar

Recommended Posts

Va salut. A fost luni daca zic bine pe national geographic pe la 8-9 un documentar despre siria. Nu gasesc nici macar programul tv din seara de luni, ma intereseaza documentarul acela. Am impresia ca se numeste Dinastia Siriei, dar nu bag mana in foc. Are cuvantul Siria in numele documentarului. Orice program tv gasesc pe net, incepe de marti incolo..dupa nume, nu gasesc niciun documentar pe net. 

Ceva info?

Multumesc.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, QuoVadis said:

Se apropie mult de asta. O prezinta pe nevasta sa si cat de scolita si desteapta e, practic ii ia cam pe toti din familie. E concentrat mult pe POV uri, eu am gasit Asta dar nu are nicio referinta catre ceva mai exact. @gigiRoman trebuie sa urmaresc sambata episodul. 

In finalul documentarului sau al episodului, ca nici asta nu mi am dat seama, povesteste cum a aruncat o in aer pe colvin - jurnalista, interceptandu i convorbirile telefonice.

 

Intreb si eu ca poate sunt mai fraier, cum e posibil sa nu se gaseasca programul tv din zilele anterioare?! Are sens ce spun? Adica... plm... nu caut arhiva din urma cu o luna.

 

 

Link to post
Share on other sites

17:00 - Supraviețuitorul

Hazen Audel se alătură comunității Evenki din pădurile din Mongolia Interioară. Acești nomazi îl învață cum să călărească prețioșii lor reni și cum să-i protejeze de urși și lincși pe timpul nopții.

 

18:00 - Coreea de Nord

Beneficiind de acces fără precedent, Michael Palin pornește într-o călătorie de peste 2000 de kilometri într-una din cele mai misterioase țări din lume, Coreea de Nord.

 

19:00 - Coreea de Nord

Când părăsește Phenianul, Michael conduce pe sub masivul Arc al Reunificării, care simbolizează dorința țării de a uni Coreea de Nord și Coreea de Sud.

 

20:00 - Iadul pe pământ

Într-o lume definită de radicalism și terorism, Sebastian Junger analizează eșecul Siriei prin prisma experiențelor proprii.

 

22:00 - Grota

”Peștera”, noul film al regizorului nominalizat la Oscar, Feras Fayyad (”Ultimii bărbați din Aleppo”), este un portret tulburător despre curaj, rezistență și solidaritate între femei. Pentru civilii din Siria lovită de război, speranța și siguranța vin de sub pământ, din spitalul subteran cunoscut sub numele de Peștera, unde managerul și doctorul pediatru Amani Ballour și colegele sale, Samaher și dr. Alaa, și-au cerut dreptul de a lucra alături de colegii bărbați, făcându-și meseria într-un mod ce ar fi de neconceput în cultura patriarhală opresivă de la suprafață. Le cunoaștem pe aceste femei ce trăiesc zi de zi sub bombardamente, se confruntă cu lipsuri grave de medicamente și cu amenințarea permanentă a unor atacuri chimice. Descoperim, în acest film, o imagine nefiltrată a războiului din Siria și a unora dintre eroii săi nebănuiți.

 

00:00 - Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls

Bear Grylls îl duce pe cățărătorul Alex Honnold în Alpii Elvețieni. Fie că fac skydiving sau se cațără pe stânci, cei doi bărbați demonstrează că nu degeaba sunt considerați legende vii!

Link to post
Share on other sites
52 minutes ago, archerise said:

Intreb si eu ca poate sunt mai fraier, cum e posibil sa nu se gaseasca programul tv din zilele anterioare?! Are sens ce spun? Adica... plm... nu caut arhiva din urma cu o luna.

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ZxDWE3nUnLIJ:https://www.cinemagia.ro/program-tv/post/national-geographic/

Edited by gaddafi
Link to post
Share on other sites
2 hours ago, archerise said:

In finalul documentarului sau al episodului, ca nici asta nu mi am dat seama, povesteste cum a aruncat o in aer pe colvin - jurnalista, interceptandu i convorbirile telefonice.

 

Trebuie sa mai cauti si surse alternative:

https://trenduri.blogspot.com/2015/12/drumul-petrolului.html?m=1

Totusi, la cata propaganda este in lumea de astazi, e destul de greu sa discerni adevarul.

Acum vreo 3 ani am vazut un documentar tot pe natgeo, si generalul Stan McChrystal declara rece:

"Am pus democratia pe roate. E timpul sa dam drumul la exportul de petrol".

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Stanley_A._McChrystal

O alta carte interesanta este Doctrina socului, dar nu stii care parte e adevarata din ea si care e cu zana maseluta.

Link to post
Share on other sites

Multumesc frumos pentru raspunsuri!!

 

Intradevar, este greu sa ne dam seama ce e adevar si ce e propaganda. Trag singur concluziile si incerc sa ma detasez de interesele politice si sa privesc actiunea dpdv al omului de rand. In toata suferinta oamenilor care n au voce si putere, cu mana pe inima spun, ador sa mai simt o urma de speranta. Nu stiu, ma face sa ma simt intr un fel anume. Jocurile politice sunt interesante, dar imi tai macaroana rapid, ma gandesc ca ne invadeaza niste alieni intr o zi si ne rad de pe planeta :)))

 

multumesc!

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...