AndrusKanu Posted March 12, 2020 Report Posted March 12, 2020 Salut, vreau sa fac un site pe care sa vand un singur produs, de ex o carte, cum fac sa se poata plati cu cardul comanda? Ce platforma se foloseste? Multumesc! Quote
iulik Posted March 12, 2020 Report Posted March 12, 2020 49 minutes ago, AndrusKanu said: Salut, vreau sa fac un site pe care sa vand un singur produs, de ex o carte, cum fac sa se poata plati cu cardul comanda? Ce platforma se foloseste? Multumesc! Poti sa folosesti wordpress cu pluginul woocommerce, iti cauti o tema cu un landing page frumos, si o sa mai ai nevoie de un procesator de plata cu cardul (ex mobilpay, stripe, genome, smart2pay, samd). A doua varianta, cauti un landing page, si ii integrezi tu procesarea de plati cu cardul, ar trebui sa te descurci cu partea de implementare avand in vedere ca majoritatea ofera documentatie pentru chestii de genul. 1 1 Quote
Wav3 Posted March 12, 2020 Report Posted March 12, 2020 Pentru un singur produs ar fi potrivit un landing page, cum zice si colegu'. Iti poti instala singur un plugin gen WooCommerce, sau poti apela la un serviciu platit, gen MerchantPro, si le platesti sa-ti faca si landing pageul dupa un design ales de tine. Depinde cat vrei sa investesti. Un serviciu platit ca cel mentionat are si metode de plata disponibile. 1 1 Quote
iulik Posted March 12, 2020 Report Posted March 12, 2020 Acum mi-a venit in minte, ceva mai usor, drag & drop poti folosi si shopify, oberlo si ce platforme mai sunt , doar ca platesti lunar 1 Quote
AndrusKanu Posted March 12, 2020 Author Report Posted March 12, 2020 Multumesc frumos pentru raspunsuri baieti, mi-este suficient. Seara faina! Quote
alezu2000 Posted March 13, 2020 Report Posted March 13, 2020 Scuze ca ma bag in topic, dar nu are rost sa deschid inca unul. Intrebarea mea este pentru procesatoarele de plati poti fi si persoana fizica sau e obligatoriu sa ai firma inregistrata? Quote
Wav3 Posted March 13, 2020 Report Posted March 13, 2020 Din cate stiu eu doar persoana juridica. Cel putin pe RO 1 Quote
AndrusKanu Posted March 13, 2020 Author Report Posted March 13, 2020 5 hours ago, alezu2000 said: Scuze ca ma bag in topic, dar nu are rost sa deschid inca unul. Intrebarea mea este pentru procesatoarele de plati poti fi si persoana fizica sau e obligatoriu sa ai firma inregistrata? Am omis asta, merci ca ai intrebat. M-am linistit 1 Quote