Guest Kenpachi Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 din ciclul m'a facut mama retardat :X-PerT:Mai nou baietii din RST stiu sa editeze posturile Le-am transmis mesajul urmator :In aceste vremuri grele cand asteptati hack-u multi ratati din RST cred ca au in cur mai multe bile ca rumentul,va iau in .......... forumul de fapt tot internetul sti Kenpachi ca vorba multa nu poate inlocui talentul si acum cu tot respectul dupa ce va sparg situ o sa va sparg si gura ca o sugeti ca nimfomanele nu am nici o tangenta cu voi ca sunteti mult prea boi,impresi de zmardoi da Kenpachi cand ma vezi te inmoi,eu nu am avut de gand sa vin sa va dau voi replici da prea ne mancati de cur ca niste canibali excentrici,sunteti doar niste pusti topiti ieri nu cadeati pe securitate acum vi sa imi vorbesti mie de "hack" ce ai? esti tampit,si imi permit ca pe aceasta interventie sa mentionez ca plec cu capul sus ca la erectie si nu am pretenti de la voi bucata asta in genereal o dedic eventual oricarui papagal din staff-ul RSTMai baieti ganditi atat de prost in cat sa nu puteti sa vedeti ca sunteti incapabili sa loviti,va apuci sa comentati,incepti sa va credeti Kevin sau ce plm mai vedeti la tv cand mamele voastre se fute pentru stele verzi,vedeti e totul unexplicabil nu o ardem elamentabil ca pizdele din staff-ul RST spun ca sexul in grup nu e rentabil si nu o sa invatati probabil cat timp voi in brigata va laudati reciproc ca grasele cand ies pe strada si daca speri pe viitor macar sa incerci sa negi ca ma pot pisa pe tine incearca sa intelei ca nu tu nu pontezi ca sa contezi ceva colega complimente continui ca contabilizezi continu contine cuvinte cam fine cam cine crezi ca cedeaza cand tu tot cu copii ce copy clacheazaSursa :http://elitte.eu/viewtopic.php?f=50&t=175&sid=709cf942ef2ae35cd4da823aa4b8cb05 Quote
AhEaD Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 cocalar + vodka & Eminem in casti = hacer Quote
kw3rln Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 crek nu o avut parte de sex anal deloc... Quote
______ Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 cum a zis si AhEaD asta stie bine sa il traduca pe Eminem ... Doamne ce ratat , cineva sa ii dea un mentos k incepe sa puta Quote
Guest Kenpachi Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 si daca tot e zmardoi asa puternic sa imi lase o adresa sa ne intalnim sa vada ce tocilar cu cosuri si ochelari sunt. Quote
kenny Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Singurele cuvinte care-mi vin in cap acum sunt: suferinþã si prostie crasã. Quote
Isildur Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Baietii astia sunt in ca**t pana la gat si nu stiu cum sa faca sa se afunde de tot. Quote
CODEX Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 ce romantic ))) putin adapta si iese poiezie ce cap pot avea aia ma doh.. Quote
H2K Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 elitte_owner@yahoo.com ce adresa de mail are hacer rau omu l-am flodat oleak Quote
Guest Kenpachi Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 elitte_owner@yahoo.com ce adresa de mail are hacer rau omu l-am flodat oleak te rog nu mai fa asta ... daca vrea sa se duduie sa se duduie cu mine. Quote
Nytro Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Da astia sunt retardati rau nu gluma ... Quote
Guest ZakutaRanmaru Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 omggggg ken-chan has so many fans:P you should get on stage and rip your shirt for him meow!=^,^=(dont't ask, i was bored) Quote
Hertz Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 OMG se pare ca nu le sta bine cu dantura in gura .Ia sa trec pe elitte.eu Quote
Dark Hacker 3k Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 N-are rost sa va coborati si voi la nivelul lui ... Lasati-l sa se afunde singur in c***t pana peste cap, ca pe urma tot la mana altora ajunge Quote
______ Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 poate k nu stiu mai multe decat copilu ala , dar dak cineva mai bun , mai mare imi facea ceva eu nu incepeam sa vin cu texte a là eminem sau 50cent ... Putea Kenpachi sa imi buleasca si calc , ma duceam si imi luam altu si taceam din gura ... sincer parereamea e sa le scoateti "hack-ul" din cap definitiv ... Quote
Caracal Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 bah si pana la cand mamele voastre se fute pentru stele verzi incepuse sa`mi placa freestyle`u astuia :shock: Quote
Jocker Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 din ciclul m'a facut mama retardat :X-PerT:Mai nou baietii din RST stiu sa editeze posturile Le-am transmis mesajul urmator :In aceste vremuri grele cand asteptati hack-u multi ratati din RST cred ca au in cur mai multe bile ca rumentul,va iau in .......... forumul de fapt tot internetul sti Kenpachi ca vorba multa nu poate inlocui talentul si acum cu tot respectul dupa ce va sparg situ o sa va sparg si gura ca o sugeti ca nimfomanele nu am nici o tangenta cu voi ca sunteti mult prea boi,impresi de zmardoi da Kenpachi cand ma vezi te inmoi,eu nu am avut de gand sa vin sa va dau voi replici da prea ne mancati de cur ca niste canibali excentrici,sunteti doar niste pusti topiti ieri nu cadeati pe securitate acum vi sa imi vorbesti mie de "hack" ce ai? esti tampit,si imi permit ca pe aceasta interventie sa mentionez ca plec cu capul sus ca la erectie si nu am pretenti de la voi bucata asta in genereal o dedic eventual oricarui papagal din staff-ul RSTMai baieti ganditi atat de prost in cat sa nu puteti sa vedeti ca sunteti incapabili sa loviti,va apuci sa comentati,incepti sa va credeti Kevin sau ce plm mai vedeti la tv cand mamele voastre se fute pentru stele verzi,vedeti e totul unexplicabil nu o ardem elamentabil ca pizdele din staff-ul RST spun ca sexul in grup nu e rentabil si nu o sa invatati probabil cat timp voi in brigata va laudati reciproc ca grasele cand ies pe strada si daca speri pe viitor macar sa incerci sa negi ca ma pot pisa pe tine incearca sa intelei ca nu tu nu pontezi ca sa contezi ceva colega complimente continui ca contabilizezi continu contine cuvinte cam fine cam cine crezi ca cedeaza cand tu tot cu copii ce copy clacheazaiote acilea neamule!!!!a venit Hackeru'...fugitzi bwa rpd la pc....hide your ip..bla bla bla....in plus...mai estem si analfabet=)) :arrow: :idea: :shock: Quote
56kuser Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 pfff poate is eu nOObzoR dar astai prost rau dic ii murinbund de ala ... mucenicu lui Sadam deci calm nu va covorati la nivelu lu asta .....Morala: Nui bine sa asculti prea mult Eminem Quote
Guest Kenpachi Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 intre timp siteul lor s'a impiedicat si a picat ... de tot. Quote
______ Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 o veste minunata poate data viitoare va face versuri Quote
best_bunnn Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 il stiu p om )) e nobb rau credetima ...ma ameninta cu ddos )) si bootu scria in pm incep atackul p ip xx.xx.xxx.xx. e din jud ph.....oras mizil p undeva intre ploiesti si buzau...P.S. nul bagati in seama Quote
Rebell Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 cum a zis si AhEaD asta stie bine sa il traduca pe Eminem ... Doamne ce ratat , cineva sa ii dea un mentos k incepe sa putanu sti cata dreptate poti aveA Quote
CODEX Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Si o dedicati pentru cei de la elite.eu : Cand ma uit un pic la tineSi vad ce tument aiMa gandesc instantaneuCam ce creier poti sa aiFata ta de mickie-mouseNu imi zice chiar nimicTe-as intreba cevaNu esti tu prost un pic?Ok, am priceputAi multi bani si ai masinaNU scrie in manualSa nu faci susu in piscina?Pai, mai, baiatule,Nu claxona la semaforSau te grabesti cumvaSa-ti iei haine din obor?Nu esti tu un pic cam prost?Un pic cam prost? Un pic cam prost?Nu foarte mult? bisImi primul rand tre' sa'ntelegiCa tu ai o problemaHey monkey articuleazaAsta e prima temaIn al doilea randSa te vad cum tu pleci acasaNimeni nu vrea sa-ti vadaToate cheile pe masaCand merg la cinemaMa aduci la disperareCa stai cu sala'n spateSi vorbiti un pic cam tareDaca mergi pe combinatieCand vezi in club o fataFa un lucru'n premieraSpala'te pe dinti o dataNu esti tu un pic cam prost?Un pic cam prost? Un pic cam prost?Nu foarte mult? bisTu esti un fraier mort figurantTricouri cu mesaj jenantOchelari de soare'n club penibilSi'acum intr'un cuvant "jenibil"Multi ar spune cevaDar poate nu au tupeuNu'i nimic ma sacrificSi iti spun euAr fi bine sa'ntelegiCa nimeni nu te placete rugam frumos sa pleciSi sa ne lasi in paceNu esti tu un pic cam prost?Un pic cam prost? Un pic cam prost?Nu foarte mult? Quote