wolv Posted May 10, 2020 Report Posted May 10, 2020 Salut, Am o întrebare. Exista vreo aplicație sau vreun soft cu care sa trimit mesaje automat la o anumită ora? Știu ca poți sa ți programezi mesajele din aplicație dar poate exista ceva mai profi. Vreau sa trimit unor clienti in fiecare dimineata o informație. Nu vreau sa fac sms spam ca știu ca nu prea e legal. Pur și simplu sa trimit doar celor care vor sa primească. Ar fi perfect dacă ar exista ceva ca ei sa se poată abona la mesajele automate dând un mesaj ceva gen “abonare” și numărul sa se duca automat in baza de date. Exista asa ceva sau de ce as avea nevoie sa fac asta și cât m ar costa. Mersi Quote
Wav3 Posted May 10, 2020 Report Posted May 10, 2020 Poti folosi servicii de genul sendsms.ro. Platesti pe cineva sa-ti integrezi API-ul, creaza niste cronuri si trimiti catre o baza de abonati la un interval setat de tine (sau dupa ce reguli vrei tu). Quote
UnixDevel Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 Am construit eu o platforma care face chestia asta are si api si poate fi integrata cu propiul tau device selfhostedsms.com Quote
Kev Posted May 11, 2020 Report Posted May 11, 2020 (edited) https://www.smsglobal.com vorbeste cu ei, Trust Edited May 11, 2020 by Kev 1 Quote