Mircea_cr Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Buna ziua! Vrea sa achizitionez un aparat de aer conditionat, si mam oprit la LG acest model. Poate cineva sa ma sfatuie daca merita! Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 La pretul ala cu 9000 BTU? Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 E atat de exagerat pretul si de necrezut ca ar lua cineva asa ceva, incat cred ca este o alta reclama la un rahat de site. Daca chiar cauti AC si ai bani, uita-te la Daikin, Fujitsu, Mitsubishi. Daca incalzesti mai mult de o camera mica, minim 12000BTU. La bugetul tau gasesti si cu modul wifi (imi vei multumi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagheuer Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Check Dyson (Purificator de aer cu AC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigiRoman Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Eu am luat doua lguri de 12000 btu de la emag acum o luna pt doua locuri diferite. Isi fac onorabil treaba. Le-am prins cu 1500 lei plus 500 kit si montaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 E seo, doar nu va ganditi ca cineva isi face cont chiar pe rst sa intrebe de aer conditionat... 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...