Jump to content
mmm2

win 10 problema restart

Recommended Posts

Va salut baieti,

 

Tocmai am facut si eu update la Windows 10 Home 20H2. Update-ul a fost downloadat de pe site-ul official in format stick. Cert este ca dupa ce am terminat absolut tot de instalat am realizat ca acesta are o problema. Practic nu functioneaza restart-ul, trece de boot si imi ramane logo-ul laptopului fara sa porneasca os-ul. Il sting din buton si porneste! Am tot cautat pe diferite site-ul problema mea si nu gasesc absolut nimic. Toate drivarele sunt la zi, nu exista nici un fel de eroare sau cel putin eu nu am depistato. A intampinat cineva acesta problema? Cum as putea sa o rezolv? Multumesc 

Ps. detin licenta

Edited by mmm2
Link to comment
Share on other sites

Salut, e ciudat, am mai patit si eu de-a lungul timpului doar ca nu mai stiu cum am rezolvat. Ai vreun antivirus instalat?

Vezi in Event Viewer (nu stiu exact unde, probabil Windows Logs > System) daca sunt ceva erori. Vezi daca cumva mai sunt si alte update-uri. 

Daca nu sunt astea, e posibil sa fie de pe la vreun driver (sau direct din Windows). Ce laptop ai, ce firma? Mai apar probleme in functie de producator. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Detin un MSI GE626QF, alte update-uri nu sunt. Nu, nu am nici un antivirus. Tocmai, ca nu aveam probleme cu OS-ul dar ma dispera mesajul ca trebuie neaparat sa updatez. Am instalat win-ul de 3, 4 ori si cu full erase. Habar nu am ce sa i mai fac... O sa incerc sa il mai restartez sa vad ce log-uri inregistreaza, daca! 

Link to comment
Share on other sites

Da, sunt destul de multe erori, nu imi dau seama. 

"Faulting application name: IntelCpHDCPSvc.exe, version: 1.0.0.1, time stamp: 0x572a4b65" 

"Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x8024200B: Intel Corporation - Graphics Adapter WDDM1.1, Graphics Adapter WDDM1.2, Graphics Adapter WDDM1.3, Graphics Adapter WDDM2.0 - Intel(R) HD Graphics 530."

In afara de dezinstalat mai multe drivere si sa vezi daca se reproduce, nu am idee ce ar putea avea. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...