mmm2 Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 Va salut baieti, Vin si eu o intrebare. Ce se poate face in faza in care ai cazut prada unui spammer !? ( fara sa schimbi cartela). Apelurile sunt cu numar ascuns si Statele Unite dupa cum se vede in poza atasata. Quote
dimss Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 Salut! Poate te ajută indicația de la pomicultori. 1 Quote
mmm2 Posted November 7, 2020 Author Report Posted November 7, 2020 19 minutes ago, dimss said: Salut! Poate te ajută indicația de la pomicultori. Multumesc. Nu stiu daca este chiar ok sa blochezi apeluri necunoascute. Cel putin pe mine unul m-ar deranja daca as face'o. Quote
mmm2 Posted November 7, 2020 Author Report Posted November 7, 2020 Numerele sunt numai din America. Se poate face un filtru ceva? Quote
Kev Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 (edited) 3 hours ago, mmm2 said: Numerele sunt numai din America. Se poate face un filtru ceva? Quote Actually, you can do this using the call settings in your Android phone: Navigate to Settings -> Call Settings -> Call Rejection -> Auto Reject List -> Create. Enter the number, or part of the number, you’d like to block (e.g. +382 for Montenegro). Change Match Criteria to "begins with". Hit Save. From Aleksandar Koprivica , Circuit Switch Core Network Engineer Un caz de nu ai rude in U.S.A. Edited November 7, 2020 by Kev 2 Quote
UnixDevel Posted November 7, 2020 Report Posted November 7, 2020 stiu ca mergea prin VOIP sa ii aflii numarul si sa il suni inapoi Quote
mmm2 Posted November 7, 2020 Author Report Posted November 7, 2020 12 hours ago, Kev said: Un caz de nu ai rude in U.S.A. Am rezolvat pt android. Acum pe ios ! Stiti o aplicatie ceva? Quote
mmm2 Posted November 7, 2020 Author Report Posted November 7, 2020 7 hours ago, lzomedia said: stiu ca mergea prin VOIP sa ii aflii numarul si sa il suni inapoi Habar nu am. Si sincer nici nu ma intereseaza cine este... Nu este pt mine, incerc sa ajut pe cineva... Quote
Kev Posted November 8, 2020 Report Posted November 8, 2020 (edited) ^ {[In caz* (tastatura) u langa i ]} \ Quote Acum pe ios ! Stiti o aplicatie ceva? Trebuia sa specifici Aviz amatorilor, NU sunati inapoi, sunt numere cu suprataxa (taxa inversa) ascultati muzica de platiti factura cat pentru toate biletele Cenaclul Flacara Edited November 8, 2020 by Kev u Quote