Kev Posted November 26, 2020 Report Posted November 26, 2020 Salut, am primit recent un smartphone, nou, sigilat, QuadCore, atasat cu husâ gen "copertã de carte". Nu am instalat absolut nimic pe el, display-ul se misca intr-un mod de lasã de dorit (slow motion), uneori. Am detașat porcaria de husã, mai face nazuri, dar mai rar. Este posibil sã se fi afectat ceva circuite? Are maxim 7-10 zile de când a purtat "coperta" . Îl trimit in service? (are garanție). Multumesc. Quote
UnixDevel Posted November 26, 2020 Report Posted November 26, 2020 (edited) 1.Nu stiu ce aia coperta de carte, cred ca imbatrinesc. 2.Ce fel de panel e legat de display. 3.da doar daca a fost umezeala sa zicem. 4.E shit:aliexpress bagadoo, whish ? 5 expectedWon=100 curierCost = 20 expectedWon = 'HumanValueCannotCompute' if(4) print 'not' else if (2 == 'IPS') value = deviceCost - curierCost value < expextedWon ?? true : false else print try [differentOs] 6. pseudocode Edited November 27, 2020 by lzomedia syntax error 1 Quote
Kev Posted November 26, 2020 Author Report Posted November 26, 2020 15 minutes ago, lzomedia said: 1.Nu stiu ce aia coperta de carte, cred ca imbatrinesc. 2.Ce fel de panel e legat de display. 3.da doar daca a fost umezeala sa zicem. 4.E shit:aliexpress bagadoo, whish ? 5 expectedWon=100 curierCost = 20 expectedWon = 'HumanValueCannorCompute' if(4) print 'not' else if (2 == 'IPS') value = deviceCost - curierCost value < expextedWon ?? true : false else print try [differentOs] 6. pseudocode Nu e man, are magneti "coperta" . telefonul este cumparat dintr-un super-market din Ro. (Nu este chinezarie) Quote
Moderators Dragos Posted November 26, 2020 Moderators Report Posted November 26, 2020 Nu am auzit niciodata si nici nu am avut probleme cu huse de tipul coperta pe telefoane. Incearca eventual o recalibrare si un factory reset sa excluzi orice posibilitate sa fie de la soft. Daca tot nu merge, trimite-l in service. 1 Quote
Kev Posted November 27, 2020 Author Report Posted November 27, 2020 (edited) ^ Multumesc pentru rãspuns, este un 0day pe versiunea mea de Android. citesc ce este in ToS. ^ ^ ^ Ce imi plac baieteii ca tine, care se buCURă de problemele altora, va cam place cu balonul, din fericire pentru voi este faptul ca va bucurati din spatele tastaturii. Edited November 27, 2020 by Kev alt 0227 Quote
UnixDevel Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 Sincer la tipul ala de coperta ii zic cu flip Incercam doar sa clarific problema Quote
whistler Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 Zi marca și modelul ca să ne lămurim de ce merge asa prost. N-o mai arde cu quad-core și sigilat. Daca UN circuit e afectat... Se duce tot display-ul nu îți merge în slow motion. Incearca dacă poți sa faci un downgrade la OS. Gsmarena.com sa vezi pana unde poți sa mergi cu os-ul. Ca dacă tu ai un 486 și ai făcut upgrade de la win 3.1 la windows 2000 pe aceeași configurație.. Știi vorba aia: flotare logica. Quote
Kev Posted November 27, 2020 Author Report Posted November 27, 2020 5 hours ago, lzomedia said: Sincer la tipul ala de coperta ii zic cu flip Incercam doar sa clarific problema pouch, cover, bag, nu m-ai clarificat cu punctul 5, este ceva nou din data de 21 astept sa se faca update sau ii fac downgrade, mersi oricum Quote
wHoIS Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 (edited) E vina antenelor si a cipurilor 5G ascunse in mastile medicale introduse obligatoriu pe piata de guvernul (reptilianul) Orban pentru a decima pe ultimii daci liberi si frumosi ascunsi in tunelurile sapate pe tot teritoriul Valahiei. Edited November 27, 2020 by wHoIS 2 Quote
Kev Posted November 28, 2020 Author Report Posted November 28, 2020 ^ :)) Killuminatii power On: Il returnez, in 30 de zile, nu cred ca factory reset, sa nu pierd garantia Quote